”Love Island”-deltagare till sjukhus efter dejt

avLinn Elmervik

NÖJE

Dejten slutade i svullen fot.

Johan Lundin fick uppsöka sjukhus efter ett getingstick i första avsnittet av ”Love Island”.

– Direkt när det stod klart att allt inte var som det skulle tog produktionsteamets sjukvårdare Johan till sjukhuset, säger Lotta Andersson, exekutiv producent.

Premiäravsnittet av ”Love Island” slutade i ett sjukhusbesök för deltagaren Johan Lundin, 28.

Under inspelningarna av det första avsnittet gick han på dejt med Kitty Haxholm, 32. och paret passade på att ta ett svalkande dopp i poolen.

Där var de inte ensamma.

I stället fick de sällskap av ett gäng getingar, varav en satte taggen i Johan Lundins fot.

Sticket orsakade en kraftig fysisk reaktion och foten svullnade upp. Sjukvårdare på plats bedömde att Johan behövde uppsöka sjukhus.

1 av 2 | Foto: TV4.
Johan Lundin.

”Nu mår han bättre”

– Direkt när det stod klart att allt inte var som det skulle tog produktionsteamets sjukvårdare Johan till sjukhuset där han snabbt fick träffa en läkare. Nu mår han bättre och är sugen på att fortsätta sin Love Island Sverige-resa, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för programmet, i en kommentar till Nöjesbladet.

Men Johan Lundin återhämtade sig snabbt. Redan samma kväll kunde han lämna sjukhuset med bandagerad fot. Nu jobbar produktion på att minska antalet getingar på inspelningsplatsen.

”Love Island” spelas in på den grekiska ön Korfu och målet för deltagarna är att hitta kärleken och bli tittarnas favoritpar. Tittarna har makt över handlingen med hjälp av en app.

”Love Island Sverige” hade premiär i går och sänds varje kväll kl 19:00 i Sjuan och på TV4 Play.

Här är höstens svenska relationssåpor 00:21
ARTIKELN HANDLAR OM