”Hårtork och vax så får du till svänget”

Publicerad:
Uppdaterad:

Diggilooaktuelle Brolle chattade med läsarna

Brolle säger: Hej, hej, välkomna, kul att ni är här och chattar med mig!
marie säger: Hej Brolle! du är grymt bra! vars har din bästa respektive sämsta spelning ägt rum?
Brolle säger: vars, skönt med norrländska, jag har svårt att sätta fingret på den sämsta spelning jag haft, men den bästa spelningen jag gjort är faktiskt hela den här sommaren, det var så mycket folk och skön stämning.
sexig säger: hejssan brolel=) vem är din favort av alla svenska kändisar? du får inte säga elin;) pusss
Brolle säger: jaa du.. jag har ingen favorit. jag har inte problem med nån, jag har en ganska bra relation med alla!
johan säger: Hur får du till din häftiga frilla?
Brolle säger: hårtork och vax så får du till svänget, sen har jag väldigt tjockt hår, man skulle kunna göra en toupé av allt som blir kvar säger min frisör åsa, världen bästa frisör!
rolle säger: Vad anser du att du är mest känd som?
Brolle säger: sången utan tvekan!
säger: hur känns det att få vara med och sjunga i diggiloo gänget?
Brolle säger: det blir trevligt, vi har precis träffats och jag ser fram emot en sommar tillsammans med dem, jag var ju ute själv på turné i somras och det var kul på sitt sätt men nu ska det bli kul att jobba med andra artister.
mariam säger: Hej! vem är din förebild?
Brolle säger: Min familj och mina föräldrar är mina förebilder, de har gett mig egentligen allt jag har, utan den uppfostran man fått hemifrån hade man inte varit den man är. sen har jag musikaliska förebilder som elvis och johnny cash, jerry lee lewis. jag har olika förebilder musikalist och i livet.
me säger: Stockholm eller Norrland? och varför?
Brolle säger: ja, om jag fick välja ett skulle det bli norrland eller skellefteå, men jag vill helst inte välja, för jag har det bra som jag har det, stockholm är fantastiskt på sitt sätt. jag gillar båda delarna och jag behöver båda delarna för att fungera som människa och artist.
Madeleine säger: Hej Brolle! Måste bara säga att du är så grymt lik Chad Michael Murray. (Lucas i One Tree Hill) Har du fått höra det någon gång? Du verkar ha en underbar personlighet, gillade dig verkligen i körslaget. Lycka till med turnén!
Brolle säger: Oj, vad roligt! Jag vet inte vem den där personen är och jag har aldrig fått höra det heller men jag får googla honom och se om han ser bra ut. Tack så mycket för att du gillade mig i körslaget och att du önskar mig lycka till på turnén!
Drullen säger: Vad har du för bil? VIlken bis skulle du helst vilja ha?
Brolle säger: Jag har två bilar, En Ford Pro som jag köpte när jag var 20. det är min första egna bil som jag köpte för egna pengar, den har jag kvar hemma hos farsan. sen har jag en dodge som rymmer musikgrjer och en hund så jag trivs väldigt bra med den. Sen har jag en drömbil och det är en mustang 66:a.
olivia säger: hej, ska du bli pappa?
Brolle säger: nej, det ska jag verkligen inte bli, eller inte just nu i alla fall. jag har ju knappt tid med mig själv, jag är uppbokad ett och ett halvt år framåt och jag ser fram emot det, allt annat får vänta.
Julia säger: Hej Hej :) Såg dej i Bollnäs :D Fan vad grym du är!!! Men en fråga: Vilken är denstörsta scenen som du har uppträtt på ?? Många Kramar från Meej :)
Brolle säger: Bollnäs var ju helt sjukt, det var 15 000 pers och det var en fantastisk spelning. Bollnäs ligger mig varmt om hjärtat! Största scenen måste vara Liseberg, skulle tro att det var omkring 20 000 människor där.
brolle4-ever säger: Hej Brolle! Varför har du skippat din sexiga lugg nu för tiden? Var bättre förr...
Brolle säger: Tack för att du gillade min förra lugg! Time to move on!
BROLLE! säger: hej brolle! vart bor du nu ?
Brolle säger: 50 procent i stockholm och 50 procent i skellefteå.
Moderator säger: Nu kommer den sista frågan.
Drullen säger: Är det sant att du och Elin träffades hemma hos hennes mormor?
Brolle säger: mmm.. det var inte första gången vi träffades, men vi var hos hennes mormor i början. mycket trevlig mormor! hur har du fått veta det?
Brolle säger: Bor du granne eller?
Moderator säger: Tack till Brolle och till alla er som ville chatta!
Brolle säger: Tack för alla fina frågor!

Publicerad: