Forna mulliga modellen ”smalare än någonsin”

Av: Karolina Strömbäck Horney

Publicerad:
Uppdaterad:

Visade upp figuren i avslöjande klänning

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
Den forna mulliga modellen smalare än någonsin?

Den forna mulliga modellen Crystal Renn verkar fortsätta tappa kilon.

På premiären för Madonnas film ”W.E” i New York nyligen uppges Renn ha sett smalare ut än någonsin.

Crystal Renn har under de senaste åren gjort sig ett namn som världens kanske mest berömda mulliga modell. Men Renn, som tidigare bar storlek 42, ser nu smalare ut än någonsin, rapporterar Daily Mail.

På premiären för filmen ”W.E” i New York poserade Crystal Renn på röda mattan i en figurnära röd klänning med djup urringning som visade upp hennes slimmade figur.

Brunetten fick i höstas stor uppmärksamhet när hon visade upp ett tydligt avmagrat jag på öppningen av The Metropolitan Opera i New York. Renn rapporteras stadigt ha gått ner i vikt de senaste två åren.

Modellen säger dock att viktnedgången har kommit naturligt efter att hon börjat med en hälsosammare livsstil. Hon försvarar sig också mot kritik om att hon gjort beundrare av hennes tidigare form besvikna.

– När hela den här viktnedgången hände tror jag att många ville peka finger åt någon, sade Crystal Renn i en intervju nyligen, skriver Daily Mail.

– Många sa att modeindustrin pressade mig, att min agentur pressade mig, jag pressade mig. Men det stämde inte i något av fallen.

Tydligt är dock att Crystal Renn är långt ifrån hennes former som gjorde henne berömd.
 

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN