Klick!

Ber pojkvännen om ursäkt för otroheten

Av: 

Karolina Strömbäck Horney

NÖJE

Stewart: Jag älskar honom

Kristen Stewart ber pojkvännen Robert Pattinson om ursäkt för att ha varit otrogen.

– Jag är djupt ledsen för smärtan jag orsakat, säger skådespelerskan i ett uttalande, enligt People.

Kristen Stewart och Robert Pattinson tillsammans på röda mattan i november förra året.

Foto: AP

Tidigare i dag skrev Nöjesbladet om uppgifterna i amerikanska medier att Kristen Stewart, 22, skulle ha haft en fling med den gifte ”Snow white and the huntsman”-regissören Rupert Sanders, 41.

Nu erkänner ”Twilight”-stjärnan och ber sin pojkvän Robert Pattinson, 26, om ursäkt för otroheten i ett pressmeddelande.

– Jag är djupt ledsen för smärtan och förlägenheten jag har orsakat de som står mig nära och alla som har påverkats av detta. Denna tillfälliga indiskretion har äventyrat det viktigaste i mitt liv, personen jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är så ledsen, säger Stewart i ett uttalande, skriver People.

Rykten om romans

Nyheten om Stewarts otrohet med Sanders kommer omkring fyra år efter att hon träffade Pattinson under inspelningen av den första ”Twilight”-filmen. Rykten om en romans även i det verkliga livet tog snabbt fart. Men det är först på senare tid som paret har blivit mer öppna med sin relation.

– Kristen är helt förstörd. Hennes omdöme brast. Hon har inte haft någon affär med honom. Det var bara ett snedsteg som inte borde ha hänt, har en källa tidigare sagt till People.

”Allt jag har”

Rupert Sanders är gift med skådespelerskan Liberty Ross, som spelar drottning Eleanor i filmen där Kristen Stewart spelar Snövit. Tillsammans har de barnen Skyla och Tennison.

Även regissören har nu gått ut med ett uttalande där han erkänner sin skuld.

– Jag är ytterst upprörd över smärtan jag har orsakat min familj. Min vackra fru och gudomliga barn är allt jag har i denna värld. Jag älskar dem av hela mitt hjärta. Jag ber för att vi ska kunna ta oss igenom detta tillsammans, säger Rupert Sanders, enligt Bang Showbiz.

ANNONS EXTERN LÄNK

Dagens hetaste match på Oddset: Portugal–Frankrike. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset.

Svenska Spel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!