Nya anklagelser mot ”Gossip girl”-stjärnan: Han höll mig som sexslav

Flera kvinnor har anklagat Ed Westwick för övergrepp.

Nu träder ännu en kvinna fram och påstår att ”Gossip girl”-skådisen hållit henne fången som sexslav, rapporterar TMZ.

Samtidigt nekar Westwick till alla anklagelser och menar att kvinnan ljuger.

En kvinnlig stylist anklagar Ed Westwick, 30, för att han ska ha hållit henne fången i två dygn.

Det framgår i en stämningsansökan som kvinnan gjort mot sin tidigare arbetsgivare, som hon menar bröt med henne efter att hon sagt att hon ville gå ut med uppgifterna om Westwick, skriver TMZ.

Enligt kvinnan ska händelsen ha ägt rum 2014 då hon tillsammans med flera andra besökte Westwicks hem i Los Angeles. När alla gått ska kvinnan ha blivit kvar. Hon och Westwick ska då haft sex, men när skådespelaren bad henne ta stryptag på honom, vägrade hon.

Kvinnan ska ha stannat över natten och på morgonen när hon tog en dusch ska Westwick ha förgripit sig på henne.

Slår tillbaka: ”Lider av vanföreställningar”

Hon påstår att hon inte kunde lämna platsen och att hon mot sin vilja blivit kvar i Westwicks hem i 48 timmar. Övergreppen ska ha fortsatt, och enligt kvinnan ska hon ha fått blåmärken, blödningar och även skador på sina inre organ.

Westwicks team nekar till samtliga anklagelser och menar att kvinnan ljuger och lider av vanföreställningar, och att det också är anledningen till att medier tidigare inte velat publicera kvinnans uppgifter.

Sparkades från tv-serie

I samband med metoo-rörelsen förra hösten har flera kvinnor anklagat Ed Westwick för våldtäkt.

Skådespelaren Kristina Cohen har tidigare uppgett att Westwick våldtagit henne efter att hon somnat i hans säng.

”Jag väcktes plötsligt av att Ed låg ovanpå mig, hans fingrar gled in i mig. Jag sa till honom att sluta men han var stark. Jag kämpade emot så hårt jag kunde men han tog mitt ansikte i sina händer, skakade mig och sa att han ville knulla mig. Jag var paralyserad, vettskrämd. Jag kunde inte prata, inte längre röra mig. Han höll ner mig och våldtog mig”, skrev hon i ett Facebookinlägg i november 2017.

Ed Westwick, som är mest känd för sin roll som Chuck i ”Gossip girl” har hela tiden nekat till anklagelserna.

I början av året kom uppgifter att Westwick, på grund av våldtäktsanklagelserna, sparkats från BBC-serien och Agatha Christie-dramat ”Ordeal by innocence”.

Publisert:

LÄS VIDARE