Jobbigt på hemmafronten - just nu är mitt liv piss

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Livet på hemmafronten börjar blir riktigt jobbigt. Min fru har gått från att vara den mest underbara kvinnan på jorden till att bli en riktig bitch

Jag är en man på 37 år. Gift med fyra barn under åtta år. Livet på hemmafronten börjar blir riktigt jobbigt. Min fru har gått från att vara den mest underbara kvinnan på jorden till att bli en riktig bitch. Vi bråkar hela tiden. I bland till och med så att våra barn får säga till oss. Nu har det börjat en ny kvinna på jobbet. Vi drogs omedelbart till varandra trots att hon är mycket yngre än mig. Jag känner något jag trodde var försvunnet när jag är med henne. Hon har sagt till mig när hon var berusad under en konferens att jag skulle ligga farligt till om jag inte var en gift fyrabarnspappa. Ibland funderar jag bara på att skita i allt och försöka med henne. Vad tycker du. Just nu är mitt liv piss.

Bort från bajsblöjor och skrik efter ketchup

Du saknar den du var. Du saknar din fru som enligt dig faktiskt är den mest underbara kvinnan på jorden. Du saknar skratt och flört. Jag förminskar inte dina känslor för kollegan men jag tycker du bör kämpa lite till för din familj. Försök hitta tillbaks till frugan. Jag ordinerar tid för er tillsammans. Bara ni två. Långt från bajsblöjor och skrik efter mer ketchup. Be om hjälp med barnvakt, boka helg i ett varmt land, gå ut och käka middag och ta för många stänkare. Prata, umgås och rör vid varandra. Ni hade en stark kärlek tillsammans en gång i tiden. Jag tror ni kan finna den igen. Jag tror på er.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek

Otrohet