Lulu Carter

Lulu Carter: ”Jag blir så jävla irriterad på det svenska folket”

”De är inte särskilt bra på att klä sig själva”

Av: 

Agnes Aronsson

NÖJE

”Äntligen hemma”-profilen Lulu Carter rasar mot svenskars kläder.

I podcasten ”Tankar med...” berättar hon om klädstilen som får henne att irriterad.

– De är inte särskilt bra på att klä sig själva heller många gånger men ungarna ser ju för jävliga ut, säger hon i podden.

”Äntligen hemma-profilen” Lulu Carter, 56, ilsknar till mot svenskars klädstil i podcasten ”Tankar med...”. Hon har framförallt lagt märke till vad svenska turister som är på besök till Stockholm har på sig.

– Alltså jag blir så jävla irriterad på att svenska folket inte kan klä sina barn. De är inte särskilt bra på att klä sig själva heller många gånger men ungarna ser ju för jävliga ut, säger hon i podden.

Hon ilsknar till över en specifik familj hon sett som hade foppatofflor, tyllkjolar, leopardmönster, trekvartsbyxor.

– Det är så fult. Min pappa brukar säga ”vad fan är det de har på sig, är det korta långbyxor eller långa kortbyxor?”, säger Lulu Carter i podden.

”Människor som har förirrat sig”

Hon tycker inte att man ser folk klä sig på det sätter i andra europeiska städer, som Milano eller Rom.

– Jag bara tänkte ”åh gode gud”. Hade du gått på en gata i Milano... Du ser inte det överhuvudtaget. Du ser inte människor som ser ut på det sättet. Kommer det några människor i Rom som ser ut på det sättet så är det några svenska jävla människor som har förirrat sig, säger Lulu Carter i podden.

Hon erkänner att hon föraktar dem och skämtar om att hon vill slå dem. Lulu Carter får frågan om hon vet om att det är hennes publik, och att det är de som tycker om henne.

– Ja, men jag älskar er allihopa ändå. Åh vad jag älskar er, men ring mig så ska jag hjälpa till att styla er lite och styla era hem, säger hon i podden.

När Nöjesbladet når Lulu Carter är hon på resande fot i Italien, och står fast vid att hon inte möts av samma klädstil där.

– Jag ber inte om ursäkt, för det här är en podd där vi sitter och skämtar, men självklart vill jag inte slå någon. Men jag tycker att svenskar överlag har ganska dålig smak, ja.

– Och det är nog många som säger såhär ”och det ska hon säga”, för jag själv har en ganska speciell och egen smak. Så smaken är som baken, helt enkelt, säger Lulu Carter.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

10 kändisar – därför väljer de bort alkohol

ÄMNEN I ARTIKELN

Lulu Carter

Äntligen hemma

Stockholm

Rom

Milano