Craig Ferguson

Craig Ferguson om att jobba med sin fru

”Jag är inte speciellt rolig”

avStina Dahlgren

1 av 2 | Foto: carbyr

Tillsammans med sin äkta hälft ska han ta reda på när vi måste lämna jorden och hur man känner igen en psykopat.

Craig Ferguson visar nu upp en ny, allvarligare sida i serien ”Couple thinkers”

– Frågar du min fru så är jag inte speciellt rolig, säger han.

Craig Ferguson, 55, och hans fru Megan Wallace Cunningham, 41, är aktuella med sin nya serie ”Couple thinkers”. I programmet diskuterar de livets frågor och tar hjälp av folk som är experter inom olika områden. De tar upp frågor som när vi måste lämna jorden, hur man stoppar åldrande och kan man känna igen en psykopat?

Ferguson är sedan tidigare en känd komiker, men framförallt är han känd som programledare för “The late late show med Craig Ferguson” på CBS i USA. Han vill dock inte använda sig utan humor i den nya serien.

– Jag ville inte tvinga någon komik på programmet, det är vad det är. Frågar du min fru så är jag inte speciellt rolig, säger han.

Cunningham håller med om att de inte medvetet ville försöka göra programmet roligt.

– När det är kul är det kul, och annars inte helt enkelt, säger hon.

Oroad

För Cunningham var det första gången hon stod framför kamerorna.

– Jag är inte van vid det, men det var med min man så det var okej. Vi spelade in det hemma så det hjälpte också mycket, säger hon.

Paret hoppas på att programmet ska skapa mycket diskussioner och egna tankar hos tittarna. Det finns bara en sak som oroar Ferguson.

– Tänk om en ny stjärna föds och hon blir mer framgångsrik än mig, säger han, men påpekar samtidigt att han är väldigt stolt över sin fru.

Tredje äktenskapet

Cunningham berättar om det stora stödet hon fick från sin man, men trots det smög sig osäkerheten fram ibland.

– Det var inga problem under dagen men sen när vi skulle sova kunde hon säga “var jag okej? Sa jag något dumt?” berättar Ferguson.

Paret gifte sig 2008 och äktenskapet är Fergusons tredje i ordningen. Trots det ser han inga risker i att filma ihop med sin fru.

– Nej vi gör gärna en säsong två ihop, säger han.

”Couple thinkers” går att se på Viaplay.

ARTIKELN HANDLAR OM