Beyoncé gravid igen – dubbel tillökning

”Vi växer med två”

NÖJE

Beyoncé är gravid.

På Instagram berättar världsstjärnan om sin dubbla gravidlycka:

”Vi växer med två”.

1 av 2

Beyoncé, 35, och maken Jay-Z, 47, väntar tillökning. På Instagram meddelar en av världens största popstjärnor också att det handlar dubbel barnlycka för familjen – hon väntar tvillingar.

”Vi skulle vilja dela vår kärlek och glädje. Vi har blivit välsignade två gånger om. Vi är fantastiskt tacksamma över att vår familj kommer växa med två och vi vill tacka er för era lyckönskningar. – The Carters”, skriver Beyoncé på Instagram.

Jättefestivalens dragplåster

Kändisparet, som gifte sig 2008, är redan föräldrar till en femårig dotter – Blue Ivy Carter. Efter blivande storasystern Blue Ivys födelse, väntade Beyoncé fem månader innan hon gjorde scenshower igen.

I mitten av april är Beyoncé dragplåster på den enorma Coachella-festivalen i Kalifornien. Babybulan är klart synlig på bilden som artisten visar upp i sociala medier, men festivalbesökarna lär inte behöva oroa sig. Det ser ut att vara ett tag kvar.

Bromsa otrohetsrykten?

Kanske kan den kommande babylyckan lugna ner envisa rykten om ett knakande äktenskap? Trots att båda artisterna är mediatränade och relativt privata av sig, har händelser som Beyoncés syster Solanges hissattack på Jay-Z spritts flitigt – och spätt på skvallret om huruvida rapparen har varit otrogen eller ej.

Många har tolkat Beyoncés album ”Lemonade” från 2016 som att det handlar om otrohet i hennes eget förhållande. Dessutom tycker sig vissa hitta otrohet även i Jay-Z:s låttexter – där det då skulle vara Beyoncé som har stått för sveket.

Det sägs att de två hade med sig en äktenskapsrådgivare på sin gemensamma ”On the run”-turné för tre år sedan. De har också setts flera gånger utan vigselringarna. Ett konstant turbulent förhållande eller en omgivning som övertolkar? Det vet bara kärleksparet säkert.

Sociala medier-succé

Senast valde kändisparet att avslöja Beyoncés graviditet på scenen, under MTV Video Music Awards 2011. Det ledde till en Twitterstorm utan dess like. Även denna gång rasslar internet av nyheten. Fansen sprider vrålglada den överdådigt blompyntade gravidbilden.

ARTIKELN HANDLAR OM