Dominika Peczynskis vilda möhippa: ”Började gråta”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

I november gifter sig Dominika Peczynski med före detta finansministern Anders Borg.

Igår arrangerade hennes vänner en överraskningsmöhippa.

– Jag blev så rörd att jag började gråta, säger Dominika till Nöjesbladet.

Om några veckor gifter sig förra finansministern Anders Borg, 50, och Army of Lovers-stjärnan Dominika Peczynski, 48.

– Det ska bli härligt att gifta sig efter fyra år. November är den deppigaste månaden och därför ska det bli kul att lägga bröllopet då så man har något att se fram emot. Det blir en borglig vigsel med judiska traditioner som att trampa på glas. Camilla Thulin som är en av mina bästa vänner syr klänningen, sa Dominika till Nöjesbladet i våras.

På fredagskvällen blev Dominika överraskad med en möhippa på en nattklubb på Södermalm i Stockholm. På plats var bland andra kungaexperten Roger Lundgren, förra integrations- och jämställdhetsministern Nyamko Sabuni, författaren Unni Drougge och Dominikas dotter Hannah.

När Nöjesbladet når Dominika är hon lycklig men en smula trött.

– Det var så kul och fantastiskt att alla mina älskade vänner var där och hade ordnat så fint. Jag blev så rörd att jag började gråta. Och så fint att min dotter var med också, säger hon och fortsätter:

1 av 3 | Foto: Privat
Dominikas möhippa.

– Det var en snäll möhippa utan pinsamheter. Möjligen var det rätt pinsamt av mig att kliva upp på scenen på Backdoor och mima till en Army of Lovers-låt. Jag får skylla på berusningsgraden. Jag kom hem halv sex på morgonen, vilket inte hänt sedan förra året eftersom tant är ganska kvällstrött av sig. Är superbakis idag och har tappat mobilen. Som det ska vara dagen efter en möhippa, antar jag.

Hur går tankarna inför bröllopet?

– Det känns väldigt nervöst och pirrigt måste jag säga nu när det är så pass kort tid kvar. Bröllopsnerverna kokar!

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN