Hollywoodfrun om barnlösheten: ”Det har varit ett eget val”

Adoptionen blev aldrig av för Päivi Hacker

avTorbjörn Ek

NÖJE

Hon och maken Barry, 53, har aldrig skaffat barn.

Nu berättar Hollywoodfrun Päivi Hacker, 60, om beslutet.

– Det har varit ett eget val, jag tror aldrig det hade funkat att gifta mig med Barry om han verkligen hade velat ha barn, säger hon i senaste avsnittet av ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” på Viafree.

Hon fann snabbt en tydlig plats i ”Svenska Hollywoodfruar” med sina leopardmönstrade outfits, men lämnade serien efter två säsonger.

– Jag tänker på ”Hollywoodfruarna som ett stafett-team. Vi ger stafettpinnen till nästa tjej, jag tror att det gör programmet väldigt intressant, säger Päivi Hacker, 60, i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” som finns tillgängligt för streaming på Viafree.

”Vi har ett liv”

När hon medverkade i ”Svenska Hollywoodfruar” 2010 pratade hon om möjligheten till adoption, men det blev aldrig av. I ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” öppnar hon upp om barnlösheten.

– Det har varit ett eget val, jag tror aldrig det hade funkat att gifta mig med Barry om han verkligen hade velat ha barn, säger hon i programmet.

– Han är också sån att han tycker att det är jättekul att det bara är vi två. Och vi älskar att resa mycket, vi har ett liv, vi sitter aldrig stilla särskilt länge. Med barn förändras allt det.

”Folk är mer själviska”

På frågan om hon tycker att det har stuckit i ögonen på andra att hon bestämt sig för att inte skaffa barn svarar Päivi:

– Nej inte alls, vi har flera vänner som inte har barn heller, så att jag tror inte det är så onaturligt länge. Jag tror att folk är mer själviska.

1 av 2 | Foto: TV3
Päivi Hacker.

Päivi och maken Barry har varit gifta i 13 år.

– Jag tror det är väldigt viktigt att man verkligen rår om äktenskapet och giftermålet och kan lyssna och se vad som är viktigt. Att man tar hand om den lycka man har. Och inte tjatar för mycket, säger hon i programmet.

Samtliga avsnitt av ”Svenska Hollywodfruar – i fokus”, där Susanne Nylén intervjuar profiler från serien, finns tillgängliga på Viafree.

Vem är din favorit? 00:42
ARTIKELN HANDLAR OM