Anton Hysén om familjebråken: ”En piss i Mississippi”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Till en början var han tveksam till att medverka i ”Hyséns”.

Men när Anton Hysén väl bestämt sig så finns det inga gränser för vad han kan visa upp.

– Jag tänkte att om vi visar upp hur det verkligen är i vår familj, så ser folk att även vi har problem, säger Anton Hysén till Nöjesbladet.

När familjen fick frågan om att vara med i en egen realityserie så tvekade Anton Hysén, 27, till en början.

– Mina första tankar var, ska man orka med en familj till i tv? Jag fattar om folk blir trötta, säger han och fortsätter:

– Vi har fått frågan många gånger men alltid tackat nej. Vi har inte riktigt varit mogna tidigare. Men denna gång kände vi hela familjen att vi kör.

Även om Anton Hysén fått känna på medial uppmärksamhet tidigare så är det ändå inte samma sak som nu.

– I ”Let’s Dance” så delar man ju utrymmet med alla andra deltagare. Nu är det mig själv det gäller. Mitt namn och min familj. Så det blir personligare på ett helt annat plan, säger han.

Anton är ändå inte speciellt orolig att det ska påverka honom för mycket.

– Jag tar inte åt mig så lätt. Även om någon skriver något taskigt så rinner det av mig.

”Har inte några gränser”

Enligt honom själv så har det också varit svårt att avgöra hur mycket man ska släppa in tv-tittarna i vardagen.

– När det gäller mig själv så har jag inte direkt några gränser och kan snacka om allt. Jag har inte hållit tillbaka något, säger han och fortsätter:

– Det jag kanske varit lite orolig för, eller funderat kring, det är det som ni sett på tv nu. Att vi inte umgås med alla i familjen, och att det har varit lite tjafs och problem med pappas sambo.

Och till en början var det viktigt för Anton att familjen skulle visa upp en bra bild av sig själva i rutan.

– Men allvarligt talat så jag tänkte att om vi visar upp hur det verkligen är i vår familj, så ser folk att även vi har problem. Våra tjafs är ju en piss i Mississippi jämfört med hur vissa familjer har det.

Så bilden av familjen Hysén som visas upp i rutan stämmer väl överens med verkligheten.

– Den är klockren, det är precis så här vi är, säger han.

Får ni bra betalt för att vända ut och in på ert privatliv i rutan?

– Jag ska inte klaga. Det är rätt schysst betalt. Jag jobbade deltid innan, men det gör jag inte längre. Nu funderar jag på vad jag ska göra i nästa steg. Jag hoppas lite på en säsong två av ”Hyséns” så kan jag jobba med det, säger han.

Slappare än Wahlgrens

Familjen Wahlgren är en annan tv-familj som det gått riktigt bra för i rutan. Deras succé ”Wahlgrens värld” har gett ringar på vattnet, och både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har fått en ordentlig skjuts i karriären.

– Jag och pappa är väldigt annorlunda om man jämför med Pernilla och Bianca. De verkar sjukt drivna och farsan och jag är jävligt slappa. Det låter klyschigt men jag vill ha kul och tar det lite som det kommer dag för dag. Så är farsan också, säger Anton.

Glenn och Anton Hysén.
Foto: KANAL 5
Glenn och Anton Hysén.

I förra veckans avsnitt av ”Hyséns” fick tittarna följa med Anton på sin jakt på kärleken. Men det ville sig inte riktigt.

Vad söker du för kille?

– Det är svårt. Jag skulle gärna träffa en kille som inte riktigt är i samma kretsar som jag själv är i. Alla gånger jag har hittat kärleken så har det inte varit i Sverige. Jag har haft två danskar, en irländare och en amerikan. That’s it. Alltså, vad fan, nån måste det väl ändå finns för mig här hemma i Sverige? Det kanske är mig det är fel på?

”Hyséns” visas på måndagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Publicerad:

LÄS VIDARE