Sharon Stone stäms – på sex miljarder

NÖJE

Över 1 000 offer från den kinesiska jordbävningen den 12 maj i år samt en advokat i New York stämmer skådespelerskan Sharon Stone för hennes uttalanden efter jordbävningen.

Beloppet: Sex miljarder kronor.

Foto: Sharon Stone.

– Jag är inte glad över hur kineserna behandlar tibetanerna för jag tycker inte att någon ska vara elak mot någon annan. Och sen kom den här jordbävningen och allt annat och jag tänkte; är det här karma? När du inte är snäll så råkar du ut för hemska saker?

Den kommentaren kan komma att kosta filmstjärnan Sharon Stone, 50, dyrt.

Riktigt dyrt.

Tiosiffrigt dyrt.

Orsakat emotionell stress

Tusentals av jordbävningens offer samt en advokat i New York har nämligen valt att stämma henne på totalt sex miljarder kronor.

Det uppger Fox news.

”Ditt uttalande har orsakat extrem emotionell stress för alla de familjer som förlorat deras älskade eller fått allvarliga skador under jordbävningen, skriver juristen i stämningsansökan mot filmstjärnan.

Bett om ursäkt

Förra månaden gick Stone ut med en offentlig ursäkt, där hon sa att hon ”inte kan vara mer ångerfull över sitt misstag”.

Efter uttalandet har hon bland annat portats från internationella filmfestivalen i Shanghai och plockats bort ur Christian Diors reklamkampanj i Kina.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!