Efter sexskriverierna – Ozzy letar hus

1 av 6

avJoni Nykänen

NÖJE

Ozzy Osbourne, 67, letar efter hus i Florida – där han ska bo själv.

Åtminstone om man ska tro fastighetsmäklaren Mark Behar som avslöjar nya uppgifter i brittisk media.

– Han ville ha det åt endast sig själv, säger Behar, enligt Daily mirror.

Rockstjärnan Ozzy Osbourne har bett en fastighetsmäklare att leta efter ett med en prislapp på omkring 30 miljoner kronor åt honom i Miami, Florida. Vilket är 4300 kilometer ifrån frun Sharon Osbourne, 63, i Los Angeles.

Black sabbath-sångaren, som har behandlats för sexmissbruk de senaste sex åren, kontaktade mäklaren Mark Behar, som berättade för brittiska Daily mirror:

– Ozzy kontaktade mig och ville att jag skulle hitta ett hus åt honom i södra Florida, han ville ha det åt endast sig själv, säger Behar.

Drabbad av sexmissbruk

Uppgifterna kommer strax efter att en flyttbil setts utanför Osbourne-huset i Los Angeles.

I onsdags avslöjade Ozzy via en representant, i People, att han har varit drabbad av sexmissbruk och att han har varit otrogen mot Sharon Osbourne. Han bad också om ursäkt till kvinnorna som han har haft sexuella relationer med.

I maj separerade Ozzy och Sharon Osbourne efter att rockstjärnans otrohetsaffärer kablats ut i offentligheten. Ozzy har förklarat sina snedsteg med att han lider av ett sexmissbruk.

”Påverkar hela familjen”

I den egna podcasten ”The talk” berättar Sharon Osbourne för första gången hur familjen påverkats av hans sjukdom, skriver Us Weekly.

– Han har behandlats för sitt sexmissbruk de senaste tre månaderna och efter turnén ska han läggas in i tre månader. Han jobbar på det. Det är tufft eftersom det påverkar hela familjen och är ganska pinsamt...jag är stolt över att han äntligen har erkänt det, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM