Här ställs Marcus & Martinus till svars efter hyllningen av svenska tjejer

Uppdaterad 2016-11-07 | Publicerad 2016-11-06

Ställs mot väggen i ”Skavlan”

Att popduon Marcus & Martinus sagt att svenska tjejer är sötare än norska fick de norska fansen att koka.

I tv-programmet ”Skavlan” ställdes de till svars för sitt uttalande.

– Det var inte illa menat, säger Marcus Gunnarsen.

I det senaste avsnittet av ”Skavlan” bestod gästerna bland annat av den norska popduon Marcus & Martinus, 14. Tvillingarna som tagit Skandinavien med storm och under sommaren gjorde så att Gröna Lund i Stockholm tvingades stänga sina portar rekordtidigt.

I en intervju nyligen sa Martinus Gunnarsen att svenska tjejer är sötare än norska. Ett uttalande som fick de norska fansen att gå i taket. Marcus Gunnarsen förklarar:
– Det märktes på vårt instagramkonto. Svenskarna tog skärmdumpar och la ut på Instagram men de norska tjejerna reagerade. De blev besvikna, fast vi förklarade att vi gillar alla våra fans lika mycket.

Ställs mot väggen

I ”Skavlan” ställs Martinus till svars för sitt uttalande.
– Reportern frågade vad det är som är så speciellt med svenska tjejer. Vi sa ingenting för vi hade liksom inget svar på det.

– Det var inte illa menat, flikar Marcus Gunnarsen in.

Martinus fortsätter:
– Och så sa jag att de var sötare. Och de är ju söta, såklart. Men liksom, alla våra fans är lika fina faktiskt, oavsett om de är danska, finska, norska eller svenska, säger han och får applåder av publiken.

Letar efter kärlek

I programmet bekräftade de båda bröderna att de längtar efter att ha flickvän. Kravet är bland annat att hon måste vara snäll och stå ut med att killarna reser mycket.

Skavlan sänds på SVT1 på fredagar klockan 21:00.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln