Här går kändisarna på röda mattan inför ”Tarzan”-premiären

Kändisarna avlöste varandra på röda mattan inför galapremiären av ”Legenden om Tarzan”.

Huvudrollsinnehavaren Alexander Skarsgårds pappa Stellan Skarsgård visste exakt hur han skulle beskriva premiärnerverna.

– Åh, de är fantastiska, säger han.

Entrén var dekorerad i djungeltema och på alla storbildsskärmar syntes Alexander Skarsgård och hans motspelare Margot Robbie. Så såg det ut när Sergelbiografen på Hötorget i Stockholm anordnade galapremiär för ”Legenden om Tarzan”.

Kvällens stora stjärna, huvudrollsinnehavaren Alexander Skarsgård, anlände sist av alla. Till jubel promenerade han över röda mattan men gjorde korta stopp hos sina fans för att ta bilder.

Men Alexander var inte den enda ur Skarsgård-familjen som var på plats under premiären. Både Gustaf och Stellan Skarsgård fanns med som stöd och med humöret på topp. Till Nöjesbladet berättade Stellan hur det låg till med nerverna.

– Åh, de är fantastiska, säger han.

Den danske skådespelaren Casper Crump, också han en roll i filmen, såg fram emot kvällens premiär.

– Vi ska ha en fantastisk kväll och sen ska vi festa lite, säger han.

På röda mattan avlöste kändisarna varandra, många klädda i kvällens djurtema. Och de hade stora förväntningar på den svenska Hollywood-skådisen.

– Så länge jag känt Alex har han alltid varit Tarzan. Det är bara de som gått och väntat på honom, säger skådespelaren Rafael Edholm.

Publisert:

LÄS VIDARE