Kim Kardashian drar sig undan sociala medier efter rånet

1 av 5 | Foto: Kim Kardashian West.
NÖJE

Efter attacken.

Nu tänker Kim Kardashian West dra sig tillbaka i sociala medier.

Enligt Tmz klandrar stjärnan sig själv för rånet.

Realitystjärnan Kim Kardashian West, 35, blev attackerad och rånad i sin lägenhet i Paris för några dagar sedan. Stjärnan bakbands och hotades med vapen när smycken för miljontals kronor stals.

Nu kommer Kim ta en månad ledigt för att återhämta sig efter traumat och tänker samtidigt dra sig tillbaka i sociala medier, skriver Tmz.

Enligt sajten klandrar stjärnan sig själv för rånet då hon dagligen delar med sig av sitt liv, och sina ägodelar, i sociala medier.

”Håller med”

Efter attacken kritiserades Kim Kardashian just för att ha skylta med sin förmögenhet på bland annat Instagram, och ska enligt källor till Tmz hålla med om delar av kritiken. På Instagram har Kim publicerat flertalet bilder av sina ringar, halsband och diamanter.

Enligt sajten kommer hon hädanefter inte visa upp sina ägodelar och sin personliga förmögenhet.

Samtidigt twittrar systern Kourtney Kardashian, 37, ut en bild på ett citat som är en nära beskrivning av vad familjen går igenom.

”Några av världens olyckligaste personer är de med omständigheter som verkar perfekta. Människor som når toppen av sina karriärer hittar ofta sig själva med tomhet och ensamhet” lyder delar av citatet.

ARTIKELN HANDLAR OM