Kärlek på avstånd: ”Känns som han alltid är någon annanstans i världen än hos mig”

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

NÖJE

Jag har aldrig upplevt så mycket känslor som jag gör med honom. När jag väl träffar honom.

Jag är skild och har träffat en man sedan ett år tillbaka. Han är underbar, rolig och fascinerande. Jag har aldrig upplevt så mycket känslor som jag gör med honom. När jag väl träffar honom. Han reser mycket i sitt jobb och har kanske 250 resdagar per år. Det känns som han alltid är någon annanstans i världen än hemma hos mig. Vi bråkar mycket om det men han säger att han aldrig kommer att ge upp sitt jobb då arbetet är större än allt och hans livs kall. Vi har även bråkat om att jag råkade se flörtiga sms han skickat till andra kvinnor. Vet inte vad jag vill med min fråga men kanske du kan bena upp det hela.

Basera ditt val på var någonstans i livet du vill vara

Du har två val:

1: Dumpa honom då han är aldrig är hemma och verkar dessutom ha lite kuckelimuck med andra kvinnor under sina irrfärder.

2. Acceptera att du har en relation med en lite halvknäpp, underbar, rolig och fascinerande världsresenär. Njut av passionen men räkna inte att den varar för evigt.

Basera ditt val på hur du vill leva och var någonstans i livet du är eller vill vara. Vill du uppleva flyktig spännande passion behåller du honom. Vill du ha en seriös relation får du leta någon annanstans.

Sitt inte och häng läpp över ditt kärleksliv - kontakta själv Dr Kärlek. mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Relationer