Sigrids gåva till Samir: En kärlekslåt

”Det finaste vi har är kärleken”

NÖJE

Sigrid Bernson har skrivit en kärlekslåt till Samir Badran.

När hon sjöng den för honom började han gråta.

– Det var så fint att jag fällde en tår, skriver Samir på Instagram.

Dansaren Sigrid Bernson har släppt en ny jullåt med titeln ”I do”. På sociala medier har hon tidigare i veckan berättat att låten handlar om kärlek. Men nu erkänner hon att hon skrivit den till sin pojkvän, Samir Badran. På Instagram har hon publicerat en hyllningsfilm till Samir. Där syns paret bland annat pussas på den stora festen efter finalen i ”Let’s dance” och hålla om varandra under inspelningen av ”Fångarna på fortet”.

”Jag är lite blyg men vill ändå erkänna att den är till killen i filmen. Jag hoppas att ni tänker lite extra på någon ni gillar när ni lyssnar på låten. Kanske skickar ni låten till den personen för att berätta hur ni känner.. Joo.. Snälla gör det! Jag hade blivit så glad då. Det finaste vi har är ju kärleken”, skriver hon under filmklippet.

I låten sjunger hon bland annat att hon väntat på att få berätta hur han fångat hennes hjärta och att allt hon vill ha är honom. Att hon vill pussas och beskriver att hon dör för sättet han håller henne varm om natten.

”Jag fällde en tår”

Paret träffades under årets säsong av ”Let’s dance” och vägrade länge att bemöta de envisa romansryktena trots att de pussats på tv och vid flera tillfällen hintade om att de hade någonting på gång.

Tidigare i veckan överraskade Sigrid Samir med att sjunga låten för honom i vardagsrummet ihop med musiker. Uppvisningen gjorde Samir rörd.

”Det var så fint att jag fällde en tår”, skriver han i en kommentar på Sigrids Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM