Brian Austin Green om kritiken efter Luke Perrys död

”Alla sörjer på sitt sätt”

”Beverly Hills”-skådisen Brian Austin Green får kritik från flera av sina följare.

Många anser att han sörjer Luke Perrys död på fel sätt.

”Jag förstår faktiskt inte hur du kan göra det här så tätt inpå”, kommenterar en på Greens Instagram.

Sedan Luke Perrys död har det varit tyst från ”Beverly Hills”-kollegan Brian Austin Greens sida, men under gårdagen var han åter tillbaka på Instagram med ett inlägg för sin kommande livepodcast – som sänds i samband med återuppväckandet av tv-serien ”Beverly Hills”.

Det har fått flera följare att rikta hård kritik mot Green och ifrågasätta hans sorgearbete.

”Vila i frid Luke Perry. Jag förstår faktiskt inte hur du kan göra det här så tätt inpå. Jag har inte sett att du skrivit något om hans bortgång, kanske har jag missat det någonstans. Nästan alla andra har haft något att säga. Serien är inte samma sak utan Luke Perry och det känns lönlöst att köra utan honom. Så sorgligt”, skriver en följare.

”Han postar aldrig något om Luke. Ända sedan säsong 10 har det varit tydligt att han haft problem med honom”, skriver en annan.

Green om kritiken

Men det finns också flera följare som försvarar Brian Austin Green.

”Låt honom sörja ifred. Vi sörjer alla på olika sätt. Låt honom vara”, skriver en av de som försvarar honom.

Efter kritiken tog Green själv tillfället i akt att bemöta de negativa kommentarerna i kommentarsfältet på sin Instagram.

”Tack för era ord. Tack till alla som står upp för mig trots att det inte behövs. Lukes död är fruktansvärd. Som många av er redan har skrivit, alla sörjer på sitt eget sätt”, skriver han bland annat.

Luke Perry blev 52 år.

Publisert:

LÄS VIDARE