Bianca Ingrosso om Hov1: ”Jävla töntar”

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Bianca Ingrosso
NÖJE

Bianca Ingrosso rasar över Hov1:s beteende på P3 Guld-galan.

När hon ser hur gruppen behandlar programledaren Adam Pålsson blir hon vansinnig.

– Ha lite jävla respekt, säger hon i podcasten ”Alice & Bianca

I lördags fick musikgruppen Hov1 motta två priser på P3 Guld-galan. De kammade hem både årets grupp och årets liveakt. Efteråt fick de kritik från upprörda tittare som inte gillade gruppens korta svar och attityd i intervjuerna.

Nu fördömer även Bianca Ingrosso, 23, gruppens beteende.

– Alltså på riktigt. Jävla töntar, säger hon i podcasten ”Alice & Bianca”.

”Ha lite jävla respekt”

Hon upprörs framför allt över hur bandmedlemmarna behandlar programledaren, Adam Pålsson, då de vägrar att ställa sig upp när de blir intervjuade.

– Ha lite jävla respekt för att det är en programledare som är äldre än ni och som gör sitt jobb. Det är en stor tv-produktion, var glad att du ens är inbjuden, säger Bianca Ingrosso.

Hon berättar att hon aldrig riktigt tyckt om Hov1 och tycker att det är viktigt att man som artist är schysst mot andra.

– Du behöver inte tappa hela din medmänsklighet för det. Jag klarar inte av artister som bara för att de är kreddiga i andras ögon ska spotta på andras yrken och bete sig fett illa, säger hon.

”De har en ganska kass attityd”

I sin blogg påpekar hon dock att det inte är Hov1 som privatpersoner hon kritiserar.

”De är säkert underbart trevliga och sköna killar men som artister så tycker jag att de har stigit det åt huvudet med kändisskapet och låter deras Fame ta ut det värsta av dem när de är på offentliga platser.”

”Jag tycker generellt de har en ganska kass attityd både mot folk i branschen och ute på krogen. Men som sagt, det är bara min åsikt utifrån vad jag har sett och jag känner de inte privat så kan inte uttala mig där”, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt Hov1 som avböjer att kommentera.

– Vi vet inte vem hon är, säger killarna.

Familjen Wahlgren – nu och då 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM