Stjärnornas hälsningar till Harrison Ford

Publicerad 2015-03-06

Kollegor och fans driver med den flygtokige skådespelaren

Efter Harrison Fords flygkrasch har hälsningarna strömmat in till stjärnan.

På twitter skojar hans gamla kollegor och fans om den flygtokige skådespelaren.

– Hoppas dina framtida flygningar blir framför en green-screen, skriver Mark Hamill, även känd som Luke Skywalker.

Efter att skådespelaren Harrison Ford, 72, var tvungen att kraschlanda på en golfbana i Los Angeles i går har många oroat sig för att stjärnan varit allvarligt skadad. Han ska dock har klarat sig lindrigt och varit vid medvetande efter kraschen. Nu strömmar hälsningarna och välgångsönskningarna in till stjärnan via Twitter.

”Skickar kärlek och positiva tankar till Harrison Ford" skriver Ellen DeGeneres.

Star Treks William Shatner delar med sig av en anekdot: ”Harrison träffades av en fallande dörr och fortsatte ändå filma. Han är tuff!”.

Frank Marshall, producent till filmen ”Indiana Jones och de fördömdas tempel” twittrar ”Indy är okej.”

Gamla kollegan från Star Wars, Mark Hamill, skriver ”Glad att höra att Harrison är okej. Krya på dig. Må alla hans framtida flygningar blir framför en green-screen.”

Kraschar på film

Det har också uppstått flera memes med hänvisning att han ofta tycks flyga både flygplan och rymdskepp även i filmens värld. I Fords presidenttolkning i filmen ”Air force one” från 1997 yttrar han repliken ”Get off my plane!” och det har även refererats till filmen ”Sex dagar, sju nätter”, där Ford spelar en privatpilot som tvingas kraschlanda i vattnet och tillbringa en kort tid på en öde ö.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln