Mode

"Rätt smycken kan få dig att se ut som en miljon dollar"

Av: 

Emelie Simonsbacka

NÖJE

Svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian är superaktuell i höst med en ny säsong av serien samt en lyxig smyckeskollektion. Sofis cityliv tog ett snack med den glammiga mamman.

Berätta om din pärlkollektion för Frogpearl!

– För mig representerar pärlor en klassik och elegant stil, men de är ganska svårburna för unga människor. Mitt mål med Frogpearl är att designa pärlsmycken som attraherar dagens fashionista – det finns inte någonting härligare än känslan av äkta pärlor!

Har du alltid varit en smyckes-tjej?

– Jag har alltid älskat fashion, och med mode kommer acessoarerna. En perfekt outfit handlar om detaljerna, rätt smycken kan få dig att se ut som en miljon dollar utan att det kostar.

Minns du ditt första smycke?

– Ja, jag blev inspirerad av Sex and The City, smälte min mors guldskrot och ritade ett par örhängen med mitt namn ingraverat. Jag använde tre månaders besparingar för att de skulle bli perfekta, men känslan när jag fick dem i min hand var obeskrivlig. Euphoria!

Vem bär dyrast accessoarer – du eller Steve?

– Steve säger att det är jag, fast jag säger att det är han! Tur att vi har “delad” ekonomi.

När det kommer till kläder, vilket plagg klarar du dig inte utan?

– En enkel klänning! Jag skulle komma undan med en enda klänning – och rätt accessoarer – för en vecka i Los Angeles.

Vilket är ditt bästa stylingtips?

– Välj en outfit som funkar både på dagen och kvällen genom att enkelt byta till höga klackar och addera några accessoarer! Ett par klackar, en ljus kavaj eller kofta, en sjal och lite smycken i väskan – and you are good to go!

Hur ser dina skönhetsrutiner ut?

– Sminkar mig aldrig på vardagar utan låter huden vila så mycket jag kan, tvättar alltid ansiktet innan jag går och lägger mig och återfuktar huden med en bra nattkräm och ögonkräm. Ett stort glas vatten innan jag somnar är det viktigaste!

Var och vad shoppar du helst?

– När det gäller shopping har jag väldigt lite tålamod. Går inte in i varenda märkesbutik på Rodeo Drive utan väljer hellre större affärer med flera märken i samma lokal, som Barneys, Intermix och Open Ceremony. Jag brukar se till att använda mig av samma säljare i butikerna också, vilket gör att de lär känna mig och min stil. Jag ringer och säger att jag kommer in, så fixar de ett provrum med saker jag gillar – easy shopping!

Hur mycket shoppar du för i månaden?

– Jag har ingen budget men jag gillar inte att spendera för mycket. Istället för att impulsshoppa sparar jag i några månader för att kunna handla något magnifikt.

Vad kan vi se fram emot i säsong 5 av Svenska Hollywoodfruar?

– OMG! Mig supergravid, haha. Den här säsongen är den mest intressanta jag har gjort hittills, ni måste kolla!

Vad får man absolut inte missa om man åker till Los Angeles?

– Rodeo Drive, Le Pain, Venice Beach, Star Map Tours och Santa Monica-piren. Ett tips för ett gott skratt är att ringa till TMZ när ni är på en restaurang. Säg att en superkändis är där och tjugo minuter senare ser ni hur 100 paparazzo dyker upp utanför, det ser så roligt ut!

Har du något tips till andra småbarnsmammor som vill göra karriär?

– Barnen kommer alltid först! Utgå från ditt hjärta och försök att hitta en balans mellan arbete och familj. Föregå med gott exempel inför dina barn och visa att hårt arbete lönar sig.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode

Svenska Hollywoodfruar

Isabel Adrian

Steve Angello