Wells och Labero ska showa på gala i USA

NÖJE

Joe Labero och Robert Wells går hem hos Kennedyklanen.

Den kända familjen har bjudit in svenskarna för att uppträda inför miljontals amerikaner i en tv-sänd välgörenhetsgala.

Foto: Först London, sen USA.

- Wow! Det är verkligen en ära att bli inbjuden, säger Joe Labero, som i går fick klartecken från USA om att medverka vid "Access to Hollywood".

Värd för välgörenhetsgalan i Washington den 12 oktober är familjen Kennedy, som har ett djupt engagemang i organisationen "Best buddies". Festen väntas locka flera stora amerikanska stjärnor och konferencier är skådespelaren Arnold Schwarzenegger. Då amerikanska kanalen NBC sänder kan miljontals amerikaner följa jippot.

Gör nummer ihop

Även Robert Wells har fått äran att underhålla familjen Kennedy och den amerikanska tv-publiken. Den svenska pianokungen kommer att uppträda med en miniversion av "Rhapsody in rock".

- Det känns otroligt spännande. Jag tror att jag och Labero ska göra ett nummer ihop, säger han.

För svenskarna blir USA-besöket samtidigt en uppladdning inför deras kommande show, "Rhapsody in rock with magic". Som Aftonbladet berättat tidigare uppträder artisterna tillsammans i Royal Albert Hall i London den 25-26 november.

Firar Victoria

- Det blir perfekt som uppladdning, säger Robert Wells.

Den 14 juli uppträder Labero och Wells för en nästan lika känd familj. Båda medverkar vid kronprinsessan Victorias 25-årsfirande på Öland.

Anna Hansson