A-Teens- stjärnans hemliga dejt i natt

NÖJE

Marie Sernholt träffade Duncan i Blue på lyxkrog

1 av 2 | Foto: Bluestjärnan Duncan James och Marie Sernholt åt en lång middag på en av Stockholms dyraste krogar.

Marie Sernholt från A-teens hade igår en middagsdejt med en av världens hetaste stjärnor just nu - Duncan James från Blue.

- Det var trevligt, vi har inte hunnit ses på ett halvår.

Duncan James är medlem i gruppen Blue som tillsammans med Elton John har en hit med "Sorry seems to be the hardest word" världen över.

Duncan har gjort sig ett namn i England som kvinnokarl och har länkats samman med bland andra skandalmodellen Jordan och tevepresentatören Dani Behr.

Här i Sverige ligger Blue fyra på hitlistan, Maries A-teens finner man på femtonde plats. Duncan gör just nu promotion och förbereder sig för en Asienturné, Marie ska iväg på en kort Sverigeturné nästa vecka.

Men i går lyckades de två världstjärnorna hitta tid för varandra. De åt en intim middag på Divino, en av Stockholms lyxigaste restauranger.

Tillsammans avnjöt de en trerätters middag med vin under skratt och glam. Några av godsakerna som avnjöts var carpaccio och pilgrimsmusslor.

Han betalade notan

Efter två timmars ätande och pratande var det dags att betala notan, Duncan var traditionell och stod för kalaset. De två var de sista gästerna ut från restaurangen i Stockholmsnatten.

- Maten var jättegod och vi har haft trevligt, vi har inte hunnit ses på ett halvår, sade Marie.

Men hon tillade även det klassiska "Vi är bara vänner"-citatet. Sedan steg de två stjärnorna in i en taxi tillsammans och for vidare.

Sofia Larsson