”Jag ser ut som jag alltid drömt om”

NÖJE

Heidi Montag ångrar inte sina plastikoperationer

Heidi Montags nya liv och utseende verkar isolera henne alltmer.

Nu twittrar hon att de som påstår sig vara hennes vänner är falska.

Och att hon inte kunde vara nöjdare med sina många plastikoperationer.

Foto: Ångrar operationerna ”The Hills"-stjärnan Heidi Montag opererade 2009 sina bröst till några storlekar större, men operationen fick komplikationer. Montag har berättat att det gav henne rygg och nack-värk och domningar i armarna. Hon genomgick senare en bröstförminskning för att slippa problemen. Montag har öppet berättat att hon ångrar sina operationer och har sagt att hon önskat att hon aldrig gjort operationerna. Heidi genomgick en "extreme plastic surgery” dag där hon gjorde flera ingrepp under samma dag och har lagt drygt 250 000 dollar på operationerna. I dag ångrar hon operationerna och råder ingen att följa i hennes fotspår.

Ända sedan Heidi Montag började dejta sin nuvarande make Spencer Pratt 2006 har hon förlorat vänner. Det började med bästisen Lauren Conrad som tidigt i The Hills gjorde klart att om Spencer stannade, då gick Lauren.

Nu eskalerar Speidis galna beteende allt snabbare. Medan Heidi bland annat genomgått tio plastikoperationer på en och samma dag har hennes man Spencer spenderat 400 000 dollar på läkande kristaller, och skällt ut både den ena och den andra på Twitter.

”Jag har inga vänner”

I senaste avsnittet av ”reality”-serien The Hills tar seriens övriga kvinnliga huvurollsinnehavare avstånd från Heidi Montag.

— Det är nästan som att du är i förnekelse, säger Audrina Partridge till Heidi. Du verkar inte själv förstå vad du går igenom.

Samtidigt som Heidi och maken Spencer Pratt isolerar sig mer och mer från omvärlden, ingen av dem har kontakt med sina föräldrar enligt Us Magazine, twittrar Heidi om hur lycklig hon är och hur falska alla andra är:

”JAG HAR INGA VÄNNER, dem som påstår sig vara 'vänner' och 'familj' är galna, arga, panka och bittra... / de har inte varit i mitt liv på flera år. LÖGNARE!”

Aldrig känt sig sexigare

Realitystjärnan och sångerskan fortsätter med att kommentera sitt nya extrema utseende:

”Jag har aldrig känt mig sexigare, lyckligare, eller mer fantastisk i min egen kropp. Jag ser ut som jag alltid har drömt om, jag älskar USA och jag älskar frihet!”

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!