Tygas galna present - till Kylie Jenner

Fick exklusiv lyxbil på sin 18-årsdag

En helt vanlig födelsedagspresent är inte gott nog åt en realitystjärna som Kylie Jenner.

Pojkvännen Tyga tog i stället i ifrån tårna – och gav henne en Ferrari.

Värde? 2,8 miljoner kronor.

I går fyllde ”Keeping up with the Kardashians”-systern Kylie Jenner 18 år, och firade som sig bör med att bjuda in till en storslagen fest.

På det kändistäta kalaset fanns stjärnor som storasyrran Kim Kardashian, den före detta ”One Direction”-medlemmen Zayn Malik och artisten Joe Jonas på plats för fira den nyblivna 18-åringen. Gäst var också Kylie Jenners pojkvän, rapparen Tyga, 25 – som passade på att ge sin käresta en minst sagt överdådig present, rapporterar Daily Mail.

Värd 2,8 miljoner

Utanför festlokalen överraskade han en chockad Kylie med sin gåva: en vit Ferrari 458, värd drygt 2,8 miljoner svenska kronor.

Kvällen till ära hade det exklusiva åkdonet prytts med en stor röd rosett, och paparazzis på gatan kunde snabbt dokumentera Kylies och Tygas kärlekskram efter att presenten överlämnats.

Därefter bestämde sig Kardashian-profilen för att provsitta sin nya bil direkt, och mamma Kris Jenner blev den första att åka med i passagerarsätet.

Dejtat i hemlighet

Enligt flera amerikanska medier har Kylie Jenner och Tyga dejtat i drygt ett år, men gjort sitt bästa för att vara hemliga med sin romans.

– Jag dejtar inte Kylie, jag vill bara få det ur världen, sa rapparen i en intervju så sent som i februari.

Efter stjärnans generösa födelsedagspresent verkar det dock inte råda någon tvekan om saken.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN