Efter Twitterbråket: Nu ber Taylor Swift om ursäkt till Minaj

1 av 3 | Foto: Taylor Swift
NÖJE

Det väldigt uppmärksammade Twitterbråket verkar ha kommit till ett slut.

Taylor Swift har nu bett om ursäkt till Nicki Minaj.

”Jag missförstod”, skriver hon på Twitter.

Stjärnorna har Twitterbråkat som aldrig förr de senaste dagarna. Men nu ser det ut att ha kommit till ett slut.

Som Nöjesbladet tidigare skrivit började det hela när Nicki Minajs ”Anaconda” inte blev nominerad till bästa video på MTV Video Music Awards och stjärnan uttryckte snabbt sin besvikelse på Twitter.

”Om din video hyllar kvinnor med mycket smala kroppar blir du nominerad till årets video” och ”Om jag vore en annan ’sorts’ artist skulle Anaconda ha nominerats för bästa koreografi och video också” var några av meningarna som Minaj skrev.

Något Taylor Swift uppfattade som en attack på sin nominerade ”Bad blood”-video.

”Jag har inte gjort annat än älskat och stöttat dig. Det är inte likt dig att hetsa kvinnor mot varandra. Kanske var det en av de manliga artisterna som tog din plats...”, skrev Swift bland annat.

Stor debatt

Minaj menade då att hennes tweets inte alls handlade om Swift, men fortsatte att twittra om ämnet, samtidigt som flera kändisar, bland andra Katy Perry, la sig i bråket och började Twitterbråka själva och de stora amerikanska och brittiska medierna skrev flera debattartiklar om vad som egentligen var problemet och vem som hade rätt och fel.

Ber om ursäkt

Men nu ber Taylor Swift om ursäkt, på Twitter förstås.

”Jag trodde jag blev utpekad. Jag missade poängen, jag missförstod, och uttryckte mig då fel. Jag är ledsen, Nicki”, skriver popstjärnan.

Och Nicki Minaj godtar ursäkten:

”Det betyder så mycket Taylor, tack”.

Slutet gott, allting gott!

ARTIKELN HANDLAR OM