Vann 500 000 kronor – spelade bort det på en timme

Programledaren Magnus Hedberg: ”Ett otäckt Lyxfällan-rekord”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Han lånar pengar för att kunna spela bort dem.

Tillsammans med sambon Sanne, 27, gör han av med över 100 000 kronor varje månad – trots att de båda är utan jobb.

– Jag vann en halvmiljon men spelade bort det på en timme, säger Christoffer, 25, i kvällens avsnitt av ”Lyxfällan” på TV3.

De har en dotter och bor ihop, men är inte längre ett par. I kvällens avsnitt av ”Lyxfällan” på TV3 sätter Sanne, 27, och Christoffer, 25, något som experten Magnus Hedberg kallar ”Ett otäckt ’Lyxfällan’-rekord”.

På grund av Christoffers ständigt nya lån för att bekosta spelandet på onlinekasinon och slöseri på snabbmat, tobak, godis och skönhetsbehandlingar gör det före detta paret av med 108 500 kronor varje månad.

Ansökt om lån 200 gånger

Trots att de båda är arbetslösa och trots att de båda bara dragit in totalt 27 500 kronor i månaden i genomsnitt det senaste året.

– Det här är ekonomisk andnöd. Vi har aldrig varit över 100 000 förut och då har ändå Lyxfällan varit igång i 12 års tid, med extrema ekonomiska fall och ni tar rekord. det här måste ni göra något radikalt åt, säger Hedberg i programmet.

På ett år har Christoffer ansökt om lån sammanlagt 200 gånger.

– Jag ansöker om lån kanske fyra dagar i veckan, tanken är att jag ska betala räkningar för det, men det kommer väl gå till spel ändå, säger han i programmet.

1 av 2 | Foto: TV3
Sanne och Christoffer tar hjälp av ”Lyxfällan” för att få ordning på skulderna.

Spelade bort storvinsten på en timme

Trots att han även vunnit stort har han direkt spelat bort pengarna igen.

– En kväll vann jag en halv miljon när jag hade tagit första privatlånet på 100 000. Jag vann en halv miljon men spelade bort det på en timme, säger han.

”Lyxfällans” experter säljer bland annat av stora delar av ex-parets möbler och bohag för att få ordning på deras skulder, något som får Sanne att bryta ihop i programmet.

Efteråt är hon fortfarande kritisk till det. Främst för att de flesta av möblerna var hennes, medan skulderna till största del är Christoffers.

– Det är inte riktigt schyst när de säljer möbler som kanske är värderade till 26 000 kronor för 9 000, säger Sanne till Nöjesbladet.

Publicerad: