”Sluta extraknäcka som modeller!”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Sean Penn till attack mot sina skådespelarkollegor

Kritisk Sean Penn är missnöjd med att skådespelare lägger så mycket tid på modellande. Scarlett Johansson har bland annat jobbat för Armani.
Foto: AP, ALL OVER PRESS
Kritisk Sean Penn är missnöjd med att skådespelare lägger så mycket tid på modellande. Scarlett Johansson har bland annat jobbat för Armani.

Sean Penn är trött på skådespelare som extraknäcker som modeller.

– De ägnar tid åt att vara modeller åt något j-a klädföretag i stället för att ägna sig åt skådespeleri, säger han i en intervju med Rolling Stone.

Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Uma Thurman, Eva Longoria, George Clooney, Jessica Alba, Tom Cruise... Listan på Hollywoodskådisar som dragit in pengar på att visa upp kläder för modeföretag är lång.

Nu har Sean Penn tröttnat. Han säger att han inte har någon respekt för skådespelare som inte satsar på sitt yrke till 100 procent.

Nu uppmanar han de skådespelare som vill tas seriöst att slopa sina extrajobb. Det uppger Rolling Stone magazine.

– Folk ägnar för mycket tid åt att jobba som modeller för något j-a klädföretag i stället för att ägna sig åt skådespeleri, och jag ogillar det starkt. Det är typ, "Ska du göra den där Chanel-reklamen idag? Jag trodde du var mitt inne i inspelningen av en j-a film.”

– Låt mig bara veta om du är seriös eller inte. Jag vill veta att du försöker skriva den stora amerikanska romanen varje gång. Misslyckas om du vill, men försök för f-n i alla fall.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN