Mode

9 hetaste Oscartrenderna!

Av: 

Nina Johansson

NÖJE

Stjärnorna sätter stilen -
räkna med att få se mer av det här

Årets största gala ägde rum i söndags natt. Oscargalan är den gala som sätter de absoluta trenderna för hur vi och stjärnorna kommer att klä upp oss under det närmsta året. Sofis mode har sammanställt de 9 största trenderna åt dig!

ORIGAMI

Origami-inspirerade skärningar är superhett just nu. Som på Jessica Alba och Heidi Klum ovan, man vet inte riktigt var tyget ska ta vägen, spännande!

VISA NYCKELBENEN

Kvällens absolut största trend var klänningar utan axelband. De fanns överallt och i alla möjliga olika utformningar.

Bild: Jennifer Aniston, Marion Cotillard, Sarah Jessica Parker, Natalier Portman, Nicole Kidman, Vanessa Hudgens och Penélope Cruz.

EN-AXLAT

Om man mot förmodan inte valde en klänning utan axelband så valde man åtminstone att visa ena axeln och nyckelbandet. Ena axeln bar-trenden håller med andra ord i sig. Bild: Marisa Tomei, Kate Winlset och Jessica Biel.

SLITS

Oscargalan är fortfarande lite för traditionell och konservativ för att slitsen ska få sitt stora genombrott här, men det fanns de som vågade. Alicia Keys och Heidi Klum var två modiga!

LJUSA TONER

Kvällens färger var...få. Det var mycket, mycket ljusa toner som syntes. Creme, beige, vitt och som i Sarah Jessica Parkers fall "light mint".

Bild: Miley Curys, Penélope Cruz och Sarah Jessica Parker.

NATURLIGA HÅRET

Håret var på många håll väldigt enkelt och naturligt. Lätt uppsatt med nålar, en fläta eller som i Madonnas fall - inget fix alls. Enkelt, snabbt och snyggt!

Bild: Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Jessica Biel och Madonna.

SVART SOM SYNDEN

Om ljusa toner var den största trenden så var svart komponentfärgen. Svart, svart, svart. Möjligtvis lite djup mörkblått kunder skönjas mellan allt det ljusa och mörka.

Bild: Angelina Jolie, Halle Berry och Kate Beckinsale

BIG IS BACK!

Stort är störst. Smyckestrenderna pekar alla åt ett håll. Stort! Stora örhängen, stora ringar, stora armband. Halsbanden var lätträknade, lägg krutet på öronen!

Bild: Halle Berry, Debra Messing, Kate Beckinsale och Heidi Klum.

CLASSIC FANTASTIC

Männen då? Jo, det som verkligen verkar gå hem är klassikern. Svart och vitt. Smoking eller kavaj och slips. Inget krångel, inget spektakel. Håll det rent och snyggt och du är en vinnare!

Bild: Brad Pitt, Zac Efron, James Franco och John Mayer.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Aftonbladets bloggar
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode