Läsarna: Malena går till finalen

avKlas Granström

NÖJE

Malena Ernman har svenska folkets stöd

I kväll knäcker vi allt mostånd och går till final.

I alla fall om Nöjesbladets läsare får bestämma.

Bland er är stödet för ”La Voix” stort – över 64 procent av Svenska folket trodde sent i natt att Malena Ernman går till final.

Hon har inte bara Björn & Benny i ryggen – Nöjesbladets läsare tror stenhårt på Malena Ernman i morgondagens semifinal i Moskva.

Tidigare i veckan har musikikoner som Björn och Bennys stöd till Malena Ernman, 38, blivit känt via Nöjesbladet.

Men även på aftonbladet. se så växer stödet för Sveriges nya hopp i Eurovision.

Sent i natt trodde över 64 procent av läsarna att finalbiljetten blir klar senare i kväll.

Bloggar febrilt

– Var bara försiktig nu så du inte får Ryska snuvan eller något!

Önskar dig all lycka Malena, skriver bland annat signaturen ”Sverigesurfaren”, i kommentarsfältet på aftonbladet.se där Malena Ernman bloggar exklusivt.

Under den gångna superintensiva veckan har man via bloggen kunnat följa schlagerstjärnans väg fram till den stora dagen och kommit in bakom kulisserna under uppladdningen.

”Men nu jäklars”

Inför sin andra repetition i Moskva i går eftermiddag skrev Malena på bloggen:

– Det är väldigt rörigt och kaotiskt bakom scenen. Ungefär 4–5 gånger fler människor än i Globen eller Malmö. På en tredjedel av ytan! Och kamerateam överallt!

– Och alla är trevliga och så men man hinner inte prata med nån ... jag kan inte hjälpa det men jag måste säga att jag saknar Caroline af Ugglas! Och Sarah D Finer och Molly och Agnes och Sofia och Alcazar och Måns och H.E.A.T och EMD och Emilia och mina gamla logekompisar Next 3 ... och ALLA. Jag saknar er jättemycket. Men nu jäklars ska vi åka tillbaka och sätta rep nr 2!!!

ARTIKELN HANDLAR OM