”Skilda världar”-skådisen utesluter inte en återförening

Hon blev känd som Frida med hela svenska folket.

I dag, tjugo år senare, ser Claudio Galli Concha tillbaka på ”Skilda världar” med glädje.

Nu ger hon fansen hopp om en comeback.

”Man ska aldrig säga aldrig”, skriver skådespelaren på sin blogg.

1996 var det premiär för den numera kultförklarade TV4-såpan ”Skilda världar” där tittarna bland annat fick följa den förbjudna kärleksrelationen mellan tvillingarna Daniel och Sandra.

Två år efter premiären gjorde en då 19-årig Claudia Galli Concha entré som raggarbruden Frida. Tanken var att hon skulle göra ett inhopp på två månader, men karaktären visade sig vara så populär att Galli Concha blev kvar i två och ett halvt år. Allt som allt blev det 451 avsnitt.

På sin blogg berättar Galli Concha, som än i dag får frågor om ”Skilda världar, om sin tid i serien.

”Det var ju hur roligt som helst. Jag var 19 när jag fick rollen som Frida och det var ju verkligen ett drömjobb. Jag kunde ju inte förstå att man kunde få betalt för att göra något så roligt, haha. Sen var det ju så många jämnåriga där så vi i blev ju ett kompisgäng som hade väldigt roligt”, skriver hon.

Tappat kontakten

I dag har hon tappat kontakten med de flesta i ensemblen.

”Det är ju ändå 20 (!) år sedan jag började där, tid har gått och vi växte nog ifrån varandra eller ja, livet tog oss åt olika håll. Jag är vän med några av dom på FB och stannar gladeligen upp och pratar om vi springer på varandra på stan”.

Claudia Galli Concha syns numera mindre i rutan. På frågan om hon skulle kunna tänka sig att vara med om TV4 valde att plocka upp ”Skilda världar” igen svarar Galli Concha, som i dag är mamma till två döttrar, först nej.

”Så länge barnen är små så skulle jag inte det. Som sagt, det var intensiva och långa dagar och jag vill inte vara ifrån mina tjejer”, skriver hon.

Skådespelaren ger dock lite hopp till alla fans.

”Men om jag skulle kunna förhandla mig till att jobba två halvdagar i veckan så kanske…vi får se. Jag tror inte att det blir någon fortsättning men man ska aldrig säga aldrig.”

”Skilda världar” sändes på TV4 1996 till 2002.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN