Arja hoppade över jippot – då åkte hon ut

NÖJE

Arja Saijonmaa var den som fick foten i går, och det var som det skulle. Synd bara att det hände när hon och partnern Tobias Karlsson för första gången på flera veckor inte tog i så att de sket på sig.

Där vi brukar få se en massa crazy frillor, nakenchocker, dödslyft och töntiga plagiat av coola tv-serier fick vi i går se en avskalad och stilig kvinna som dansade en grym tango i stället för att göra ett jippo av sig själv.

Och lugn nu alla ni som är på väg att slänga er på tangentborden och skriva jättearga mejl där ni anklagar mig för att vara åldersrasist. Dels fick jag tillräckligt många sådana förra helgen, och dels har ni fel.

Jag har inget emot äldre människor, och jag tycker inte att de ska hålla sig innanför hemmets fyra väggar och vara skrynkliga i sin egen soffa, med sin virkning och sitt kaffe.

Det är störtskönt med kaxiga kärringar som inte alltid gör det som förväntas av dem.

Däremot är det mindre kul när folk blir så besatta av att sticka ut att de gör det till varje pris - typ genom att klä ut sig till påskkyckling på dansgolvet, eller ringa till Bingo Rimér och meddela att man har brallorna nere i knävecken och gärna ställer upp på bild.

Hur som helst - Arja var strålande i går, men hennes återtåg till Sanityville kom för sent.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM