Nöje

– Jag är inte sjuk

NÖJE

Lindsay Lohan i exklusiv intervju om bulimiryktena, bilkraschen och brösten

Självsvält, partyprinsessa, bilkrascher, föräldrabråk, spruckna förhållanden och implantat.

Skådespelerskan Lindsay Lohan är bara 18 men har redan beskyllts för allt.

I en exklusiv intervju med Aftonbladet talar hon för första gången ut om skandalerna som skakar hennes Hollywoodkarriär.

– Folk snackar så mycket. Jag kan inte hindra dem. Men jag kommer inte att fly någonstans. Jag har inget att dölja, säger hon.

Lohan, som fyller 19 i juli, tar emot i en festlokal på Century Plaza Hotel i Los Angeles.

Påkörd av fotograf

Hon är här för att göra pr för nya filmen ”Herbie – tankad och klar” och glittrar ikapp med guldhalsbandet som hänger ner över bysten på hennes blålila klänning.

Bara dagar har passerat sedan en kändisfotograf brände rätt in i hennes splitter nya Mercedes SL 65 AMG, men inte ens det har fått henne på dåligt humör.

– Jag fick några blåmärken, men de läker, säger skådespelerskan som i fjol slog igenom i ”Mean girls”.

Pappa i fängelse

– Jag förstår mig inte på dem som tillbringar hela livet med att försöka bli kända och hamna i tidningar, för att sedan gnälla över att de är med i tidningarna. Det är ju en del av jobbet.

Nyligen dömdes hennes pappa till ett till fyra års fängelse för bland annat olaga hot och rattfylla.

När ämnet kommer på tal väljer hon att prata om sin mamma.

– Hon har stöttat mig under hela tiden, säger Lohan som tidigare uppgett att hennes pappa inte gjort något för hennes karriär.

Bulimirykten

Vid genombrottet kallades Lohan för Hollywoods nya bystdrottning.

De senaste månaderna har den kurviga skådespelerskan genomgått en chockerande förvandling och är i dag nästan lika tunn som Nicole Richie och Lara Flynn Boyle. Det pratas om bulimi.

– Folk ljuger. Jag var i puberteten för ett år sedan, säger hon och avfärdar pr-­kvinnans försök att stoppa frågeställningen.

– Förr åt jag skräpmat, tränade aldrig och tog inte hand om mig. Nu sköter jag mig, tänker på vad jag äter och motionerar regelbundet. Det är det som är skillnaden.

Häromdagen rapporterades det att Disney tyckte att hennes bröst var så framträdande i ”Herbie” att bysten i efterhand förminskades på digital väg.

”Säljer filmen”

Lohan skrattar åt uppgifterna.

– Vet du hur dyrt det skulle bli? Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna allt det här, men jag antar att det är smickrande.

Hon skrattar igen.

– Dessutom säljer det filmen.

Magnus Sundholm

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje