Carina Berg förd till sjukhus efter allvarlig urinvägsinfektion

avPatrik Jäverbo

Tv-profilen Carina Berg har först akut till sjukhus efter att hon drabbats av urinvägsinfektion, det skriver hon om på Instagram.

”Att det skulle ta 40 år innan jag lärde mig att man inte botar urinvägsinfektion, som redan smitit upp i njurar och blod, med tranbärsjuice!”, berättar stjärnan.

Programledaren och tv-profilen Carina Berg har förts till sjukhus med urinvägsinfektion, det berättar hon på sociala medier.

Berg har tillbringat minst två dagar på sjukhus enligt inlägget, och flera av läsarna önskar nu stjärnan ett skyndsamt återhämtande och flera lyckoönskningar.

”Att det skulle ta 40 år innan jag lärde mig att man inte botar urinvägsinfektion, som redan smitit upp i njurar och blod, med tranbärsjuice! ”, skriver hon i inlägget.

En urinvägsinfektion som tar sig upp till njurarna eller njurbäckenet kallas för njurbäckeninflammation, någonting som i förlängningen kan leda till blodförgiftning.

Hon väljer även att skicka en hälsning till personalen på södersjukhuset i Stockholm för deras hjälp och den vård hon fått ta emot.

1 av 2 | Foto: Anna Tärnhuvud / AFTONBLADET / 85705
Carina Berg.

Planerar vinterbröllop

Carina Berg som hittat kärleken i fotbollsspelaren Erik Johansson efter skilsmässan med programledaren Kristian Luuk är mitt uppe i bröllopsplaner, och enligt Expressen planeras det vinterbröllop.

– Livet tar sina svängar ibland. Jag är stolt över att ha tagit det här beslutet. Det har utvecklat mig mycket att träffa Carina. Hon är en fantastisk människa som lär mig mycket av utanför planen, sa Erik Johansson i juni till Sportbladet.

Carina Berg har inte kommenterat händelsen ytterligare.

ARTIKELN HANDLAR OM