Anders Bagge

Nu har Anders Bagge och Johanna Lind gift sig

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Ja!

På lördagen ringde bröllopsklockorna för Anders Bagge och Johanna Lind.

Och ”Idol”-profilen bjöd på en riktig kärlekskupp – inför inbjudna gäster som Carola Häggkvist och Carolina Gynning.

– Att vi står här tillsammans hon och jag, efter oceaner av stress, press, logistik, och är kärare än någonsin är en stor cocktail av alla känslor som finns, sa Anders Bagge inför bröllopet.

Ett brutet ben satte inte stopp för bröllopet. På lördagen gick Anders Bagge, 50, som i somras tvingats hoppa runt i en pjäxa på grund av sitt brutna ben, upp för altargången i Eric Ericsonhallen i Stockholm – med stöd av en käpp.

Inför en välfylld kyrka sa han och Johanna Lind, 46, ja till varandra. Lind bar en klassisk vit brudklänning och i händerna höll hon en bukett av röda rosor. Och det var en tårögd Bagge som tog emot sin blivande fru.

Bland bröllopsgästerna syntes bland andra Carolina Gynning, Kristin Kaspersen och Jenny Strömstedt.

”Magiskt bröllop! Så mycket kärlek och så mycket skratt! Nu är de herr och fru Lind Bagge”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram där hon lagt upp en bild på brudparet.

Inför bröllopet har Bagge berättat att de letat efter en kyrka som tillåter djur.

– Vi måste hitta en kyrka där man får ta med sig hundar in. De ska ju vara brudnäbbar, sa Bagge till Svensk Damtidning i februari.

Till familjens lycka fick deras älskade hundar också vara med och fira tillsammans med husse och matte.

Bjöd på kärlekskupp

Även Carola Häggkvist var på plats i kyrkan där hon bland annat sjöng Sonja Aldéns ”Du är allt”.

Anders Bagge passade också på att överraska sin fru med en kärlekskupp. Till Linds förvåning greppade han plötsligt tag i mikrofonen och framförde en känslosam tolkning av Lauren Woods ”Fallen”.

Bröllopet blir tv-serie

Paret Bagge Lind avslöjade på lördagen att bröllopet och vägen dit blir tv-serie. I höst är det premiär för ”Cirkus Bagge” på sjuan” där tittarna kommer få följa dem i planeringen och förberedelserna och även få glimtar från deras svensexa och möhippa.

– Att vi står här tillsammans hon och jag, efter oceaner av stress, press, logistik, och är kärare än någonsin är en stor cocktail av alla känslor som finns, säger Anders Bagge.

ANNONS EXTERN LÄNK

Lyko fyller år - firar med upp till 25 % på nästan allt!

Lyko

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gulligt att hon fortfarande låser toaletten”

ÄMNEN I ARTIKELN

Anders Bagge