Miranda Kerr inte längre en Victoria's Secret–ängel?

Av: Arna Sunje

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4
Miranda Kerr Victoria's Secret fashion show i New York, 2012.
Foto: AP

Supermodellen Miranda Kerr har blivit vingklippt enligt flera källor till amerikanska tidningar.

Flera medier rapporterar att den 29-åriga modellen inte längre kommer fortsätta jobba som en av underklädesmärket Victoria's Secrets änglar.

Enligt flera källor till tidningen US Weekly kommer Miranda Kerrs treåriga miljondollarkontrakt med Victoria's Secret inte att förnyas. Orsaken sägs vara att modellens ansikte inte längre är en storsäljare i samma utsträckning som kollegorna Candice Swanepoel och Alessandra Ambrosio. Andra källor antyder att anledningen skulle vara Miranda Kerrs diviga attityd – något som Ed Razek, marknadschef för Victoria's Secret, bestämt förnekar.

– Miranda är en av de bästa modellerna i branschen och en av de mest populära. Mirandas andra åtaganden har hållit henne borta från oss under några år men för mig kommer hon alltid att vara en ängel, säger han i ett uttalande enligt tidningen People.

Miranda Kerr kommer att göra en sista Victoria's Secret–visning senare i år men enligt amerikanska medier kommer hon inte längre att medverka i märkets kampanjer som en av änglarna.

1 av 3
Miranda Kerr med sin make Orlando Bloom På Golden Globe efterfesten. Foto: AP

Läs också:

Följ Sofis mode på:

Instagram: @sofismode

Twitter: @sofis_mode

Facebook: Aftonbladet.Sofismode

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN