Michael Douglas rasar: Hon blev outad

NÖJE

Stjärnan kritisk mot hur hans frus sjukdom hanterats: Hon försökte få hjälp

Foto: Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones.

Michael Douglas rasar över att hans fru, Catherine Zeta-Jones, tvingades berätta om sin sjukdom.
”Zorro”-stjärnan gick tidigare i månaden ut med att hon är bipolär.
– Hon blev outad, säger Michael Douglas i ”The Oprah Winfrey show”.

Catherine Zeta-Jones, 41, överraskade fansen tidigare i månaden när hon talade ut om sin kamp mot depression. Efter att hennes vistelse på en mentalklinik i Connecticut läck till media valde stjärnan att skicka ut ett meddelande till pressen för att räta ut eventuella frågetecken. Då prisade hennes man, Michael Douglas, 66, henne för hennes mod att våga ta tag i problemet i offentligheten – nu säger han att hon blev outad.
– Hon blev outad. Min äldsta son sitter i federalt fängelse, min före detta fru stämmer mig och jag har cancer. Det är ganska svårt för frugan att säga att hon är deprimerad då, säger Michael Douglas enligt Femalefirst.uk.
I en intervju med Oprah Winfrey skyller Douglas på att en annan patient ringt och tipsat om att Catherine Zeta-Jones var där.
– Min fru försökte få hjälp, sen var det antagligen någon annan patient som sa ”du kommer inte att tro på vem som är här”. När det väl hände så kände hon att det var bäst att få ut sin egen version, säger Douglas.
Michael Douglas son Cameron, som han har tillsammans med sin exfru Diandra som han skilde sig från 2000, avtjänar just nu en fem års fängelsedom på grund av drogbrott. Diandra stämmer också Michael Douglas på en del av pengarna som stjärnan fick för filmen ”Wall Street – Money Never Sleeps” år 2010.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!