Arnolds dotter gav upp karriären efter otrohetsskandalen

Katherine avslöjar familjedramatiken i ny bok

Det var inte bara äktenskapet mellan Arnold Schwarzenegger,­ 66, och ­Maria Shriver, 58, som tog slut i maj 2011.

Föräldrarnas svåra kris fick ­dottern Katherine att ge upp sin ­karriär och flytta hem till sin mamma igen.

– Det var ett tufft beslut och ett steg bakåt för mig, avslöjar Katherine, 24, i en biografi som släpps i april.

När skandalen var ett faktum och familjen fick reda på att Arnold varit otrogen och fått ett barn med hushållerskan Mildred Baena gick Katherine sista året på University of Southern California och hade storslagna planer för framtiden. Men när hon insåg att hennes mamma och syskon behövde henne tvekade hon aldrig att ge upp sina drömmar.

– Jag hade inte planerat att flytta hem efter college, men en stor del av mig älskar att vara runt min familj, skriver Katherine i boken enligt Radar online.

I boken, som är döpt till ”I just graduated…now what?” avslöjar Katherine våndan bakom beslutet att låta karriären och ett eget liv vänta för att i stället stötta sin mamma.

– Du tillbringar hela ditt liv med att ta de rätta stegen in i vuxenlivet och där var jag, en student som tagit examen som bodde tillsammans med min familj, skriver Katherine.

– De flesta av mina vänner hade sina egna lägenheter och levde sina egna liv och jag kämpade och var i konflikt med mitt eget beslut.

Mildred Baena jobbade för familjen i 20 år innan otrohetsaffären avslöjades och Katherine och hennes syskon plötsligt fick en 16-årig bror.  Kort efter avslöjandet ansökte Maria Shriver om skilsmässa.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN