Ben Affleck: Lämna mina barn ifred

NÖJE

”Det är fel och fruktansvärt”

1 av 3 | Foto: Ben Affleck och Jennifer Garner är föräldrar till Violet, 8, Seraphina, 4, och Samuel, 1.

Att fotografer ränner efter Ben Affleck har han inget emot.

Men nu vädjar han:

– Lämna mina barn ifred.

Ben Affleck, 41, är ledsen och trött på paparazzis som är ute efter bilder på hans barn.

I en stor intervju i tidningen Playboy berättar han att hans tre barn Violet, 8, Seraphina, 4, och Samuel, 1, utsätts för fotografer som är närgångna och högljudda.

– Man kan säga vad man vill till mig. Du kan skrika på mig med en videokamera. Du kan följa efter mig och ta alla bilder du vill. Jag bryr mig inte. Det är ett gäng paparazzis utanför mig nu. Perfekt. Det är en del av livet som offentlig person. Men det är fel och obehagligt när de följer efter mina barn och tar bilder som de sedan säljer dyrt, säger han.

”Blir rädda”

Affleck menar att det här minskar säkerheten för hans barn.

– Mina barn är inte kändisar. Och det är mitt jobb att skydda dem. Jag gör mitt bästa och ibland lyckas jag. Det tragiska är att när folk ser bilder på barnen så tycker de att det är gulligt, de ser inte den gigantiska före detta gängmedlemmen som står vid min fyraåring och skriker för att få hennes uppmärksamhet. Barnen tittar ner för att de blir rädda. Så de skriker mer. Vilket är okej om du är Lindsay Lohan som kommer ut från en klubb, eller om det gäller mig eller någon annan vuxen. När det kommer till barn är det smaklöst.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!