Carola klar för ”Så mycket bättre”

TV4 bekräftar: Artisten med i årets upplaga av succén

Nu går TV4 ut med att Carola är klar för succéprogrammet ”Så mycket bättre”.

– Ja, nu kan jag bekräfta att det stämmer, säger Martin Nygren, exekutiv producent.

Carola är klar för ”Så mycket bättre”. Det bekräftar TV4 nu efter att ha lagt upp en video på Youtube där Ola Salo nynnar på hennes låt ”Främling”.

– Hon är ju en betydande artist på många sätt, hennes musik, röst och en människa som skapar mycket intresse. Sen tycker vi att det ska bli spännande att höra hennes tolkningar av svenska popklassiker, det känns kul, säger Martin Nygren, exekutiv producent på TV4.

Höstens säsong av ”Så mycket bättre” spelas in på Gotland i sommar och redan i slutet av mars kom uppgifter om att den folkkära sångerskan var klar för programmet.

"Positiv till programmet”

Då sa hon via sms till Nöjesbladet:

– Visst är jag positiv till programmet och dess form. Framför allt då det är ett musikprogram i grunden med sköna möten med andra sångare. Och nu skulle det kunna vara möjligt att låta Zoe vara utan mig under inspelningsdagarna, hos familj och vänner hon känner sig trygg med.

Varför har ni dröjt tills nu med att bekräfta?

– Främst har hon befunnit sig utomlands och det har tagit lite tid med alla papper och kontrakt, säger Martin Nygren.

Har hon blivit tillfrågad förut?

– Vi kände till att hon gillade programmet, det hade vi hört på omvägar och då kände vi att i år var det dags för Carola. Vi tog ett möte med henne och hon var positiv.

Tidigare har det avslöjats att Orup och Amanda Jenssen och Ola Salo är klara för programmet.

Publisert: