Anders Bagge raderar exfrun från sin kropp

”Idol”-profilen skilde sig från Sarah Johansson 2012

avJakob Meijer

Anders Bagge är nygift med Johanna Lind Bagge.

Men han har kvar minnen från sina tidigare äktenskap – på sin kropp.

– Det står ju min exhustru, säger han till Expressen.

I augusti gifte sig Anders Bagge, 50, och Johanna Lind Bagge, 47, under en stor ceremoni i Eric Ericsonhallen i Stockholm.

I Sjuans ”Cirkus Bagge” har tittarna fått följa deras väg till altaret och paret verkar lyckligare än någonsin. Samtidigt innebär giftermålet vissa kroppsliga förändringar för Bagge.

”Idol”-profilen var tidigare gift med Sarah Johansson. När paret sa ja till varandra valde de att inte byta vigselringar. I stället förevigade de ögonblicket med att låta tatuera in varandras namn på sina ringfingrar i stället, skriver Expressen.

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom
Anders Bagge med exfrun Sarah Johansson.

Bagge om exfrun: ”Inget fel på henne”

För tidningen berättar nu Bagge att han försökt tatuera över namnet med en tiger. Men resultatet blev inte det han förväntat sig. Därför planerar han nu att ta bort tatueringen permanent med hjälp av laser.

– Jag gjorde över den här, men det gick inte bra. Så nu måste jag ta bort allt det här, jag måste lasra bort det helt, så det blir vitt. Det står ju min exhustru. Inget fel på henne. Men därför har jag gjort en tiger nu i stället, säger Anders Bagge till Expressen.

Anders Bagge, som även varit gift med Laila Bagge, skilde sig från Sarah Johansson 2012.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol