Magnus Hedman

Magnus Hedman återförenad med exet Karin Ahl

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Karin Ahl och Magnus Hedman.
Karin Ahl och Magnus Hedman.

NÖJE

I somras förklarade Magnus Hedman att det var slut med flickvännen Karin Ahl efter sex år.

Nu kan Aftonbladet avslöja att paret har återförenats.

– Jag kan bekräfta att vi är ett par igen, säger han.

Det var i somras som Aftonbladet skrev om att före detta fotbollsstjärnan Magnus Hedman, 48, och hans flickvän Karin Ahl, 35, hade gjort slut efter sex år tillsammans.

– Det är jättetråkigt, det är en superbra tjej, men vi fick det inte att fungera. Det har varit stormigt med tanke på hur jag har levt tidigare. Hon var med mig under mina tuffa år och även under mitt tillfrisknande. Symbiosen rubbas väldigt enkelt när man är van vid en typ av förhållande och så blir det något annat. Jag skulle säga att för oss beroendemänniskor så är förhållanden en jävligt svår bit. Det är en supertjej, men det var det valet vi landade i till slut, förklarade han då.

Vill inte säga för mycket

I veckan lade Magnus Hedman ut en bild på sig själv och Karin på Instagram där de stod med huvudena tätt ihop och redo för en vinterpromenad. Ovanför bilden skrev han ”Den bästa starten på dagen” följt av ett rött hjärta.

När Aftonbladet når Magnus Hedman bekräftar han våra misstankar.

– Det såg kanske fint ut, men vi har valt att försöka behålla integriteten och inte prata för mycket om vår relation. Men jag kan bekräfta att vi är ett par igen. Vi har varit ifrån varandra ett år och har fått landa och jobba med oss själva. Det var framförallt jag som hade saker kvar i bagaget, säger han och fortsätter:

– Det handlar mycket om att om du inte är grundad i dig själv så kan du inte vara det med någon annan heller. Nu ska vi fokusera på det här.

”Jag är mycket lycklig”

Magnus Hedman förklarar gång på gång att han nu vill vara lite mer privat, men på direkt fråga om han nu är lycklig så tvekar han inte.

– Ja, jag är mycket lycklig.

Vid sidan om kärlekslivet så är entreprenören Hedman tillbaka på sin hemmaplan, om uttrycket tillåts.

– Jag är i fotbollsbranschen igen, jag ska jobba med rådgivning och det mentala hos spelarna som är det jag kan. Jag tror inte man når sin fulla potential om man bara spelar och tränar och inte jobbar med det mentala.

Magnus Hedman har tidigare varit gift med influencern Magdalena Graaf som han har sönerna Tristan och Lancelot tillsammans med.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

De var otrogna – fångades på bild

ÄMNEN I ARTIKELN

Magnus Hedman