BILDEXTRA: Jennifer Lopez visar själv upp Vegas-bröllopet med Ben Affleck

Här är exklusiva bilderna från nyhetsbrevet • Berättar: ”Vi gjorde det”

Publicerad 2022-07-18

Jennifer Lopez bekräftar:

Hon har gift sig med Ben Affleck.

I sitt nyhetsbrev berättar hon om bröllopet och visar upp flera bilder.

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker”, skriver hon.

Under söndagen skrev flera medier om att artisten och skådespelaren Jennifer Lopez, 52, och skådespelaren Ben Affleck, 49, hade gift sig i Las Vegas.

Nu bekräftar Jennifer Lopez att det stämmer.

Precis som när hon berättade om att de hade förlovat sig så väljer superstjärnan att berätta om händelsen i sitt nyhetsbrev ”On The JLo”.

Aftonbladet har tagit del av nyhetsbrevet. Där skriver Jennifer Lopez:

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är snäll. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodig.”

Hon syftar på att de var ett av Hollywoods hetaste par i början av 2000-talet och förlovade sig 2002, men gick skilda vägar två år senare, innan de hann fram till altaret. Förra året meddelade stjärnorna att de hade hittat tillbaka till varandra, och i april förlovade de sig.

Hann knappt fram till kapellet i tid

Vidare skriver Jennifer Lopez att de flög till Las Vegas på lördagen och stod i kö tillsammans med fyra andra par för att gifta sig i ”världens mest berömda bröllopsstad”.

Hon berättar också om de andra paren som stod i kön, och avslöjar också att de knappt hann fram till det lilla vita bröllopskapellet innan midnatt.

Ben Affleck och Jennifer Lopez gifta!
Ben Affleck och Jennifer Lopez gifta!

”De höll öppet sent i några minuter, lät oss ta bilder i en rosa Cadillac cabriolet, som uppenbarligen användes av kungen själv (men om vi ville att Elvis själv skulle dyka upp så kostade det extra och han låg och sov).”

”Så med de bästa vittnen man kan föreställa sig, en klänning från en gammal film och en jacka från Bens garderob så läste vi upp våra löften och gav varandra ringar som vi kommer att bära resten av våra liv”.

”Bästa kvällen”

Jennifer Lopez skriver också att det var det bästa bröllopet de kunde ha haft. Ett som de ”drömt om väldigt länge” och som ”äntligen blev verklighet”.

”Bästa kvällen i våra liv”, skriver hon.

Hon avslutar nyhetsbrevet med att skriva om hur de nu skapar en ny familj med sina totalt fem barn, och att kärleken är det bästa som finns, och värd att vänta på.

Kan ha bytt efternamn

Dessutom skriver Jennifer Lopez under nyhetsbrevet med: ”Mrs Jennifer Lynn Affleck”. Huruvida hon också lagligt bytt efternamn från sitt världskända Lopez till Affleck framkommer inte. Lynn är hennes mellannamn.

Har fem barn totalt

Jennifer Lopez har 14-åriga tvillingarna Emme och Max tillsammans med sin ex-make, artisten Marc Anthony, medan Ben Affleck har barnen Violet, 16, Seraphina, 13 och Samuel, 10, tillsammans med sin exfru, skådespelaren Jennifer Garner.

Rockbjörnen

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln