Eva Dahlgren

Eva Dahlgren föll ihop i hemmet – förd till sjukhus

Ställer in ”Tilde” på TV4 – ”Långvarig stress och oro”

Av: 

Torbjörn Ek

Eva Dahlgren vid ett tidigare tillfälle.
Eva Dahlgren vid ett tidigare tillfälle.

NÖJE

Eva Dahlgren har förts till sjukhus efter att det svartnade för ögonen och hon föll ihop i sitt hem.

”Som tur är var det ingen stroke bara långvarig stress och oro över en sjuk mamma”, skriver hon själv på Instagram.

Eva Dahlgren, 61, tvingas ställa in sin medverkan i TV4:s talkshow ”Tilde” ikväll. Istället vistas hon på sjukhus. På sin Instagram har den folkkära artisten lagt upp en bild från sjukhussängen och beskriver hur det svartnade för hennes ögon och hon föll ihop.

”Tappade synen när jag stod och strök och trillade ihop och hamnade på sjukhus. Slutledning – det är farligt att stryka”, skriver hon men lugnar sina följare med att hon inte drabbats av en stroke.

”Som tur är var det ingen stroke, bara långvarig stress och oro över en sjuk mamma.”

”Ta hand om varandra”

Eva Dahlgrens album ”En blekt blondins hjärta” firar 30 år i år och det firas bland annat genom att hon släpper 500 specialexemplar i vinyl under hösten. I Tilde de Paulas pratshow på TV4 skulle hon också ha pratat om jubileet, men tvingas nu alltså istället se programmet från sjuksängen.

”Pop-poeter är av känslig natur. Starka och sköra på en och samma gång. Skulle varit på ’Tilde’ ikväll och pratat med henne och statsministern om saker som berör och om att min Blekta Blondin fyller 30 år. Jag får skjuta på det till en annan gång. Så. Ta hand om varandra och stryk försiktigt”, skriver Eva Dahlgren på Instagram och avslutar med en kram till sina fans.

Kärleken från Efva

På Instagram har kommentarsfältet snabbt fyllts med krya på dig-hälsningar från fans och vänner. Eva Dahlgrens fru Efva Attling, 69, kommenterat sin livskamrats inlägg med en mängd röda hjärtan. Även TV4-journalisten Anders Philblad, 53, artisten Maja Strömstedt, 23, och koreografen Alexander Ekman, 37, fyller på med hjärtan medan debattören och journalisten Alexandra Pascalidou, 51, skriver:

”Jag sänder dig kraft och kärlek! Tänder ett ljus vid kapellet i Evia för dig. Vila ordentligt. Du ska räcka länge länge.”

Musikproducenten Carl Falk, 40, skriver: ”Skickar en krya-kram från oss” och Mariette Hansson, 38, skriver: ”Ta hand om och krya”.

Aftonbladet har sökt Eva Dahlgren.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Eva Dahlgren

TV4