Ryktet: Hon blir nya 007

Lashana Lynch tar över när James Bond vilar på Jamaica

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Den brittiska skådespelaren Lashana Lynch blir nya 007 när James Bond går i pension.

Det avslöjar Daily mail.

– Folk kommer att tappa hakan. Bond är fortfarande Bond men han har ersatts som 007 av denna fantastiska kvinna, säger en källa till sajten.

Inspelningen av den 25 bondfilmen är i full rullning. Daily mail kan nu avslöja nya detaljer om kommande storfilmen. Sajten skriver att brittiska skådespelaren Lashana Lynch blir nya 007 när James Bond går i pension och uppehåller sig på Jamaica.

Enligt ryktet så ska det vara Phoebe Waller-Bridge, komediförfattaren som rekryterad av Daniel Craig själv för att få in lite humor i James Bond, som ligger bakom beslutet.

– Folk kommer att tappa hakan. Bond är fortfarande Bond men han har ersatts som 007 av denna fantastiska kvinna, säger en källa till sajten.

Det ska förtydligas att Lashana Lynch inte blir den nya James Bond, utan en person som tar över kodnamnet 007. Daily mail skriver att M, som spelas av Ralph Fiennes, kommer att kalla in James Bond från Jamaica i samband med en global kris.

1 av 6 | Foto: Leo Hudson / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Lashana Lynch, längst till höger ryktas bli den nya 007.

Svårigheter under inspelningen

Inspelningen av den nya bondfilmen har stött på flera svårigheter under produktionen. Det har tidigare rapporterats om att Daniel Craig halkat och skadat fotleden under en actionscen på Jamaica.

Förra månaden skrev tidningen The sun att en skadats under en stuntscen innehållandes en eldkula. Eldkulan ska ha orsakat flera explosioner och rivit ner delar av kulisserna som sedan landat på en filmarbetare.

Det har också kommit in uppgifter om att folk ska ha tröttnat på Daniel Craigs sätt att bestämma under inspelningen.

– Alla inom produktionen avskyr att jobba med Daniel. Han är så svår att ha att göra med att det gör saker och ting omöjliga, har en källa sagt till New York Post.

Världspremiären av den 25 bondfilmen, som ännu inte fått någon titel, är planerad till den 8 april 2020.


PODD: Aftonbladet Daily om Deepfake – porr, politik och fejkade nyheter

Aftonbladet Daily pratar om nätfenomenet Deepfakes, och funderar om de övertygande videoförfalskningarna kan bli ett reellt hot mot valet i USA 2020. Gäst i podden är Computer Swedens chefredaktör Marcus Jerräng
 Lyssna:  iTunes (iPhone)  Acast  Spotify

Lyssna på podden genom att
⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN