Bianca Ingrosso

Bianca efter Bards grova påhopp: ”Sjuka uttalanden”

Chockas när hon får höra att tidigare ”Talang”-kollegan kallar henne hora på Twitter

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Bianca Ingrosso blir chockad när hon får höra Alexander Bards senaste påhopp.

På Twitter kallar han henne för ”en uppenbar hora” efter ”Talang”-bråket.

– Jag har inget ont att säga om Alexander mer än att hans uttalanden är väldigt sjuka, säger hon.

Bianca Ingrosso , 25, känner inte till Alexander Bards, 59, grova påhopp på Twitter när Aftonbladet når henne på måndagen.

– Va? Har Alexander skrivit det? säger hon.

Då har hennes forna kollega från ”Talang”-juryn på Twitter kallat henne för prostituerad. I inlägget, som han skriver i tredje person och omnämner sig själv vid både för- och efternamn skriver den kontroversiella debattören:

”När det gäller bitchfighten mellan Bard och Bianca: Kom igen nu! Bianca är en uppenbar hora, allt hon någonsin gjort har varit för pengar. Det är helt okej för farbror Alex eftersom han gjort en hel del horande själv när han var ung och behövde pengar”.

”Mår väl inte så bra”

Bianca Ingrosso blir ställd över Alexander Bards ord.

– Alltså det var ju tråkigt att han skrev så. Jag har alltid tyckt om Alexander, sen har jag inte alltid hållit med om hans uttalanden, säger hon.

Vad tänker du kring att han kallar dig hora och att du gör allt för pengar?

– Jag är typ i chock. Det är jättetråkigt så klart att han har uttryckt sig så. Jag vet inte... vad säger man när nån kallar en för hora? Det är mer han som får stå för det. Tyvärr är jag van vid att få höra sånt här.

Men även från kollegor?

– Nej, det är första gången nu. Jag har inget ont att säga om Alexander mer än att hans uttalanden är väldigt sjuka och inget jag står bakom. Jag står fortfarande för att jag inte ville göra ”Talang” om han hade varit med, säger hon.

– Jag tänker bara, han mår väl inte så bra. Gud.

Sparkades från TV4

Alexander Bard fick sparken från TV4 och ”Talang” i lördags efter att ha uttryckt sig nedsättande om Black lives matter-rörelsen och skrivit att svarta personer borde ”skärpa sig, studera hårt, arbeta, tjäna egna pengar istället för att förlita sig på bidrag, sluta ljuga, ta sig ut från fängelse och bli hjältar istället för självutnämnda offer”.

Efter Bards Twitter-inlägg gick Bianca Ingrosso ut och berättade för sina följare på Instagram att hon krävt att han skulle sparkas från TV4:s ”Talang”. Bianca Ingrosso, som de senaste säsongerna suttit i juryn tillsammans med Bard, LaGaylia Frazier och David Batra skrev:

”Medan ni ger mig skit här på Instagram så jobbar jag aktivt 'offline' med detta och det är det mest effektiva sättet att ta detta framåt. Snälla lugna ned er och försök att lita på att jag inte bara tar avstånd från hans uttalande. Jag älskar Talang men nej jag kommer ej sitta i juryn ifall han är med och detta vet TV4 om.”

Arbetat som prostituerad

Senare under lördagskvällen meddelade TV4 att de har brutit med Bard.

Alexander Bard, som bland annat varit med i grupperna Army Of Lovers och BWO har även haft framgångar som låtskrivare och musikproducent, men har också varit en aktiv politisk debattör sedan 90-talet. Han har också varit öppen med att han i 20-årsåldern försörjde sig genom att sälja sex.

Enligt Bard var det ett gemensamt beslut att han inte längre medverkar i den kommande säsongen av ”Talang”.

– Det är ett beslut som vuxit fram under coronamånaderna och i stället för att gå ut med det i augusti var det bättre att gå ut med det nu. Det känns skönt att ha en fri rygg och inte ha något ansvar mot TV4, sa han i lördags.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Bianca Ingrosso är chockad över Bards ord på Twitter.
Alexander Bard fick sparken från TV4-programmet ”Talang” efter att ha twittrat hånfullt om Black lives matter-rörelsen.
Publisert:

LÄS VIDARE

Produktionsbolagets krav på TV4: Sparka Bard

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Ingrosso

Alexander Bard

Talang (tv-program)