Stjärnan erkänner att han slagit sina barn

”Kommer göra det igen”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Martin Freeman erkänner barnmisshandel.

”The Hobbit”-skådespelaren har slagit sina barn och kallat dem små jävlar.

– Jag kommer att göra det igen, säger han till The Times.

Martin Freeman
Foto: FRANCOIS MORI/AP
Martin Freeman
Foto: MARK POKORNY AP Photo/Warner Bros. Pictures
Martin Freeman i rollen som Bilbo Baggins

Han är kanske mest känd för sin roll som Bilbo Baggins i ”The Hobbit”-filmerna som det har gjorts tre stycken av och som Peter Jackson, 58, regisserat. Nu erkänner Martin Freeman, 48, att han slår sina barn, skriver The Times.

– En av reglerna är att du inte ska smiska dina barn eller kalla dem för små jävlar. Men du vet, jag har gjort båda, säger han.

”Mer än två gånger”

Skådepelaren har två barn med sin tidigare partner Amanda Abbington, 45. Det är Joe Freeman, 14 och Grace Freeman, 11.

– Jag har antagligen smiskat dem två gånger, men jag har kallat dem för små jävlar mer än två gånger. Jag vet att jag inte ska göra det, men det finns så många föreställningar om hur föräldraskap ska vara som får folk att må dåligt, säger han till tidningen.

”Jag kommer att göra det igen”

Freeman tillägger att han har kallat dem små jävlar eller slagit dem när han har känt sig otålig eller har försökt att medla mellan dem.

– Det är såklart ingen bra idé att slå dina barn. Vid någon tidpunkt kommer du att göra saker fel och 20 år senare kommer dina barn att fråga varför du gjorde det. Det är oundvikligt. Jag är inte stolt över att jag gjorde det, men jag har gjort det. Det är inte en regel, men jag kommer att göra det igen, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE