Camilla Läckberg

Camilla Läckberg om svåra tiden: ”Mår skitdåligt med mig själv”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Camilla Läckberg känner sig sliten efter ett intensivt jobbår bakom sig.

Nu berättar författaren att hon har gått upp i vikt och är arg på sig själv över hur det påverkar henne.

”Jag mår skitdåligt med mig själv både fysiskt och psykiskt nu på grund av de extra femton stresskilon jag lagt på mig”, skriver hon på Instagram.

Camilla Läckberg, 45, har haft en stressig period med flera boksläpp och andra jobbprojekt.

Författaren och tv-profilen skriver nu i ett inlägg på Instagram riktat till vänner, bekanta och följare att hon är extremt dålig på att vara social och svara på meddelanden just nu.

”Det hänger lite på dagsform. Ibland orkar jag. Ibland inte. Jag har mitt mest intensiva år någonsin bakom mig. På många plan. Jag är glad och väldigt stolt över allt jag åstadkommit genom mitt hårda arbete detta år. (Ni vet ännu inte allt som är på g.)”, skriver hon.

Camilla Läckberg.

Mår dåligt över stresskilon

Camilla Läckberg berättar vidare att hon mår dåligt över att hon har gått upp i vikt, och att hon blir arg på sig själv över att det är något hon låter sig påverkas av så mycket som hon gör.

”Jag är också trött, sliten, stressad - och jag mår skitdåligt med mig själv både fysiskt och psykiskt nu på grund av de extra femton stresskilon jag lagt på mig under året som gått. OCH till det vansinnigt arg på mig själv för att jag låter något så fånigt komma åt mig så mycket.... Ovärdigt och pinsamt, men likväl sitter de hjärnspökena där. Stenhårt. Men. Jag ska ta denna sommar till att vila och komma i balans. Vårda kropp och själ.”

”Tanka batterierna”

Hon avslutar inlägget med att hon visserligen har ett stort skrivprojekt även under sommaren, men att det enbart är ett lustfyllt sådant, och ber alla vänner som väntar på svar från henne om att umgås att ha tålamod. Hon skriver också att hon läser alla meddelanden som följarna skriver, men att hon inte har möjlighet att svara på alla.

”Jag måste bara landa lite, och tanka batterierna.”

Aftonbladet har sökt Camilla Läckberg.

ANNONS

Idag är det Mumindagen! Fira det med muggen Fiske - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Camilla Läckberg: ”Simon sätter ner foten när jag bubblar över”

ÄMNEN I ARTIKELN

Camilla Läckberg